Положительный Результат Анализа На Сифилис Во Время Бер
Re: Положительный Результат Анализа На Сифилис Во Время Бер
Да уж... точно не позавидуешь, бедная девочка. Вот как в жизни бывает и не известно от чего и где и когда такая дрянь. Это говорит о том, что перед беременностью https://eco-clinics.ru/надо очень хорошо обследоваться и потом очень себя беречь и быть аккуратной
ну вот в такой ситуации мы находимся сейчас, вроде как полно доступной информации кругом, а о самом важном не говорится, зато новости на любой вкус
но нужно отметить, то такая болезнь как сифилис встречается всё реже.
да даже если сравнить с временем 20 лет назад.
тест нужно пересдать для подтверждения результата
бывают ложноположительные тесты
бывают ложноположительные тесты
У вашої подруги зараз складна ситуація, але важливо зберігати спокій. Таке дійсно трапляється — результати на сифіліс іноді можуть бути хибнопозитивними, особливо під час вагітності. Це може статися через зміни в імунній системі, пов'язані з вагітністю, або через наявність інших захворювань чи станів, які впливають на аналізи.
Їй варто звернутися до кваліфікованого лікаря, можливо, до інфекціоніста, який призначить додаткові, більш точні тести, наприклад, РІФ або РІБТ. Вони допоможуть підтвердити або спростувати діагноз.
Я знаю, що це може викликати сильний стрес, але сучасна медицина має всі інструменти, щоб розібратися у такій ситуації. Головне — не панікувати і довіряти фахівцям.
У вашої подруги зараз складна ситуація, але важливо зберігати спокій. Таке дійсно трапляється — результати на сифіліс іноді можуть бути хибнопозитивними, особливо під час вагітності. Це може статися через зміни в імунній системі, пов'язані з вагітністю, або через наявність інших захворювань чи станів, які впливають на аналізи.
Їй варто звернутися до кваліфікованого лікаря, можливо, до інфекціоніста, який призначить додаткові, більш точні тести, наприклад, РІФ або РІБТ. Вони допоможуть підтвердити або спростувати діагноз.
Я знаю, що це може викликати сильний стрес, але сучасна медицина має всі інструменти, щоб розібратися у такій ситуації. Головне — не панікувати і довіряти фахівцям.