хто користується LED маскою Foreo?
хто користується LED маскою Foreo?
Дівчатка, привіт) хто користується LED маскою Foreo? Чи справді такі приголомшливі результати? Де замовляли? поділіться перевіреними інтернет-магазинами
Re: хто користується LED маскою Foreo?
Привіт! Я користуюсь LED маскою Foreo вже кілька місяців і повинна сказати, що результати дійсно помітні. Шкіра стала більш рівною, покращився тон, і навіть дрібні висипання стали з'являтися рідше. Звичайно, це не чарівна паличка, і важливо використовувати її регулярно, але я задоволена ефектом.
Щодо місця покупки, то я замовляла через Megazakaz.com — надійний сервіс, який допомагає з доставкою товарів з-за кордону. На цьому сайті можна знайти багато косметичних засобів і гаджетів, зокрема й Foreo, за адекватними цінами: https://megazakaz.com. Мені подобається, що вони співпрацюють з відомими інтернет-магазинами і гарантують оригінальність товарів. Рекомендую заглянути, можливо, знайдете щось для себе!
Щодо місця покупки, то я замовляла через Megazakaz.com — надійний сервіс, який допомагає з доставкою товарів з-за кордону. На цьому сайті можна знайти багато косметичних засобів і гаджетів, зокрема й Foreo, за адекватними цінами: https://megazakaz.com. Мені подобається, що вони співпрацюють з відомими інтернет-магазинами і гарантують оригінальність товарів. Рекомендую заглянути, можливо, знайдете щось для себе!
А які прилади ще можна використовувати для догляду за обличчям?
Для догляду за обличчям є безліч корисних приладів! Наприклад, ультразвукові скрабери для м'якого очищення шкіри, масажери з мікрострумами для підтяжки та тонізації, світлодіодні маски для покращення кольору обличчя та боротьби з акне, а також вакуумні очищувачі для пор. Такі прилади можна знайти в інтернет-магазині PANDA TRADE COMPANY, де, до речі, є популярні девайси для обличчя geske. Це хороший вибір для домашнього догляду, щоб підтримувати шкіру у відмінному стані!