хто користується LED маскою Foreo?

Все о красоте, косметике и бьюти-процедурах, а также обсуждение правильного образа жизни, здорового питания и спорта.
Ответить
O4ekkk

хто користується LED маскою Foreo?

Сообщение O4ekkk » 10 сен 2024, 21:44

Дівчатка, привіт) хто користується LED маскою Foreo? Чи справді такі приголомшливі результати? Де замовляли? поділіться перевіреними інтернет-магазинами :)

ahtydka

Re: хто користується LED маскою Foreo?

Сообщение ahtydka » 02 окт 2024, 22:11

Привіт! 😊 Я користуюсь LED маскою Foreo вже кілька місяців і повинна сказати, що результати дійсно помітні. Шкіра стала більш рівною, покращився тон, і навіть дрібні висипання стали з'являтися рідше. Звичайно, це не чарівна паличка, і важливо використовувати її регулярно, але я задоволена ефектом.

Щодо місця покупки, то я замовляла через Megazakaz.com — надійний сервіс, який допомагає з доставкою товарів з-за кордону. На цьому сайті можна знайти багато косметичних засобів і гаджетів, зокрема й Foreo, за адекватними цінами: https://megazakaz.com. Мені подобається, що вони співпрацюють з відомими інтернет-магазинами і гарантують оригінальність товарів. Рекомендую заглянути, можливо, знайдете щось для себе! 🌸✨

Zimin

Сообщение Zimin » 10 ноя 2024, 18:40

А які прилади ще можна використовувати для догляду за обличчям?

Rakita

Сообщение Rakita » 10 ноя 2024, 18:44

Zimin писал(а):
10 ноя 2024, 18:40
А які прилади ще можна використовувати для догляду за обличчям?
Для догляду за обличчям є безліч корисних приладів! Наприклад, ультразвукові скрабери для м'якого очищення шкіри, масажери з мікрострумами для підтяжки та тонізації, світлодіодні маски для покращення кольору обличчя та боротьби з акне, а також вакуумні очищувачі для пор. Такі прилади можна знайти в інтернет-магазині PANDA TRADE COMPANY, де, до речі, є популярні девайси для обличчя geske. Це хороший вибір для домашнього догляду, щоб підтримувати шкіру у відмінному стані!

Ответить

Вернуться в «Красота и здоровье»