Навіть звертати увагу не потрібно на таких людей, вони нічого в тому не розуміють. Лише пройшовши через шлях суррогатного материнства можна зрозуміти що переживає жінка під час програми. Потрібно якось толерантніше до всього ставитися, засуджують мені здається люди не від великого розуму. Можливо це трохи грубо, але я особисто так вважаю.Yuly Nazrenko писал(а): ↑02 июн 2021, 21:32Добре, що я знайшла хоч одного однодумця, бо набридли вже ці розмови про те, що сурогатне материнство, це легкий заробіток. Таке враження ,що в нас в країні повно роботи де платять рівнозначну суму тій ,яку отримують сурогатні матері. Я нічого поаного в цьому не бачу, це звісно не проста робота ,але ж робота, як ніяк!Francheska писал(а): ↑11 мар 2021, 01:54От і я про те ж говорю, на багато гірше сидіти й нічого не робити для своєї сім'ї. Так ,виносити й народити не легко, але якщо стоїть питання про власне житло, чи інші життево-необхідні та важливі речі? Заробити зараз в Україні нормальну сумму, не реально. Та й за кордоном своїх працівників вистачає, заробітчан не дуже люблять.Yuly Nazrenko писал(а): ↑28 янв 2021, 00:15
А шо тут аморального ,кожен заробляє як уміє! Народить дитину ,якщо ти можеш це зробити бесплідній парі, то хіба це погано? Я людина не віруююча, гадаю що це не гріх, а навпаки добра справа!
Сурогатное материнство. За и против.
-
Re: Сурогатное материнство. За и против.
ну так это же кто-то должен во мне эту гордость развить. не так ли?
я сама как-то с трудом...
Вы правильно рассуждаете, но таких как вы людей очёнь мало. Сейчас я заметила вообще всё какие-то обозленные, готовы глотку перегрысть друг-друга. Не знаю что на это влияет, то ли экономическая ситуация в стране, или какие-то другие факторы.Francheska писал(а): ↑16 июн 2021, 16:58Навіть звертати увагу не потрібно на таких людей, вони нічого в тому не розуміють. Лише пройшовши через шлях суррогатного материнства можна зрозуміти що переживає жінка під час програми. Потрібно якось толерантніше до всього ставитися, засуджують мені здається люди не від великого розуму. Можливо це трохи грубо, але я особисто так вважаю.Yuly Nazrenko писал(а): ↑02 июн 2021, 21:32Добре, що я знайшла хоч одного однодумця, бо набридли вже ці розмови про те, що сурогатне материнство, це легкий заробіток. Таке враження ,що в нас в країні повно роботи де платять рівнозначну суму тій ,яку отримують сурогатні матері. Я нічого поаного в цьому не бачу, це звісно не проста робота ,але ж робота, як ніяк!Francheska писал(а): ↑11 мар 2021, 01:54
От і я про те ж говорю, на багато гірше сидіти й нічого не робити для своєї сім'ї. Так ,виносити й народити не легко, але якщо стоїть питання про власне житло, чи інші життево-необхідні та важливі речі? Заробити зараз в Україні нормальну сумму, не реально. Та й за кордоном своїх працівників вистачає, заробітчан не дуже люблять.
Мне кажется, что нет абсолютно ни какой разницы в живую общаться с био родителями, или через переводчика. Если нормальные люди то с ними можно договориться в любом случае! Я тоже знаю как всё происходит во время программы)))).Ева32 писал(а): ↑02 июн 2021, 17:05У вас есть опыт участия в программе, или просто рассуждаете как человек который в этой не "работал". Просто я имею какой, ни какой опыт в суррогатном материнстве и знаю не понаслышке как происходят коммуникации между биологическими родителями и суррогатной мамой. За частую биологические родители через переводчика общаются с женщиной которая будет вынашивать для них ребенка. При мене были редкие случаи когда было живое общение, да и еще пандемия внесла свою лепту в это дело.
Ментальність людей там абсолютно інша й життєві цінності також. Нашим до них ще дуже далеко, не знаю навіть скільки років нам потрібно, щоб бути на рівні із ними. Та ще як би була влада нормальна, насправді є купа причин чому рівень нашого життя бажає кращого.MishkaXXX писал(а): ↑07 апр 2021, 22:54О так, люди які хоч раз побували за кордоном тепер трохи по іншому дивляться на речі. Я не уявляла раніше, що можна жити в такій чистоті й довіряти поліції й владі в цілому! Минулого року була в Германії, то було таке відчуття ,що попала на іншу планету, чесне слово!darinka писал(а): ↑27 янв 2021, 01:12Справа не в тому, щоб купити будинок чи авто за кордоном ставлення до цих речей зовсім інакше. Там машина, це засіб пересування не більше а у нас предмет розкоші і статусу. Коли приїздиш до Европи, то наших співітчизників видно за кілька сотень кілометрів, все найкраще одягають одразу.
а я в вас вірю) і насправді, ніхто в вас нічого не розов'є поки ви самі того не захочете. як кажуть, спочатку треба порлюбити себе, а тоді тебе полюблять і оточуючі. Головне тут без перегибів))
Суррогатное материнство чаще всего бесплодные пары рассматривают как последний шанс к тому чтобы стать родителями. Но ведь многим помогает и донорский материал donorskie-embrioni-kriobank.ru когда один из партнеров не может быть родителем и тогда берут донорский биоматериал.
- МЕТАЛЛИСТКА
вот они точно так же как и вы считают, что имеют право высказывать своё мнение.Москва писал(а): ↑19 май 2021, 15:03ну так пусть они и не становятся суррогатными матерями, никогда.МЕТАЛЛИСТКА писал(а): ↑21 янв 2021, 16:19ну давайте откровенно.
есть категория людей, для которых это вписывается в их понятия о ценностях и морали, почему нет?
но осуждать решение других людей это выше моего понимания.
если по чесноку, это право есть у каждого человека!
- Светлана Ким
это поколение Z, нечего сравнивать с нами.Шунечка писал(а): ↑18 фев 2021, 01:04Что-то мне кажется ,что все проблемы из-за переизбытка информации. Дети с малых лет в мультиках и телефонах ,это не есть правильно. К тому же занятость родителей тоже не малую роль играет, нас в детстве отвозили в сёла к бабушкам на лето, а сейчас что?Светлана Ким писал(а): ↑04 фев 2021, 16:28напрашивается вопрос, почему так оно?
неужели родители стали хуже воспитывать своих детей, меньше внимания им уделять?
всё совершенно другое.