Не знаю як ви, дівчатка, але я коли була вагітною, то перед будь-якою спортивною активністю обов'язково радилась з лікарем. І в першу чергу, аби розуміти на що може вплинути спорт - як позитивно, так і негативно. Знаю, що в багатьох часто в цей період болить спина. В такому випадку не потрібно себе перенапружувати і робити тільки спеціальні вправи для спини. Я особисто 3 рази на день виконувала 3-4 нескладних асан з йоги й вправ на фітболі. Це насправді навіть дуже приємно.
занятия спортом для будущих мам
Re: занятия спортом для будущих мам
Вот если йогу я пробовала даже дома сама, то с фитболом никогла, этого мяча у меня нет.Nicka писал(а): ↑19 ноя 2019, 16:19Не знаю як ви, дівчатка, але я коли була вагітною, то перед будь-якою спортивною активністю обов'язково радилась з лікарем. І в першу чергу, аби розуміти на що може вплинути спорт - як позитивно, так і негативно. Знаю, що в багатьох часто в цей період болить спина. В такому випадку не потрібно себе перенапружувати і робити тільки спеціальні вправи для спини. Я особисто 3 рази на день виконувала 3-4 нескладних асан з йоги й вправ на фітболі. Це насправді навіть дуже приємно.
А не беременным тоже полезно?
Звичайно корисно. Важливо тільки правильно навчитись виконувати ці вправи.
это самое лучшее что можно сделать женщине в положении, заняться собой и красотой своего любимого тела!
- Иринка_Киска
опять же, время. где его найти?
это хорошо тем мамочкам, у которых его в огромном количестве)
это хорошо тем мамочкам, у которых его в огромном количестве)
-
мне бы хотелось, но к сожалению нет времени заниматься спортом.
привыкаешь к жизни без него.
привыкаешь к жизни без него.
- эсмеральда
только после консультации со своим врачом, а так я бы не стала рисковать.
если заниматься спортом, то лучше после родов.
вообще, беременной точно лишние нагрузки не нужны!
вообще, беременной точно лишние нагрузки не нужны!