Де знайти якісний бампер на Redmi 14C
Де знайти якісний бампер на Redmi 14C
Вітаю шановне товариство. Маю питання по моделі Redmi 14C. Телефон приємний, але дуже вже слизький, постійно намагається вилетіти з рук. Шукаю щось таке, щоб і захищало добре, і не перетворювало смартфон на цеглину. Можливо, хтось знає хороші варіанти з матовим покриттям? Чи сильно гріється телефон у щільному чохлі під час ігор? Поділіться досвідом, що зараз актуально для цієї моделі.
Re: Де знайти якісний бампер на Redmi 14C
Зі слизьким корпусом це ти влучно помітив, сам ледь не впустив свій у перший же день. Я для свого 14C брав матову накладку, вона і виглядає стильно, і відбитків не збирає. Взагалі, рекомендую купувати на imobile.com.ua, там менеджер толковий, підказав мені по моделях. Мій вибір - Чохол для Redmi 14C , він досить тонкий, але кути посилені. Щодо перегріву, то я особливої різниці не помітив, хоча в танки граю часто. Головне, щоб матеріал був якісний, тоді і тепловіддача нормальна. Бери щось софт-тач, воно і в руці лежить надійно, і виглядає дорожче, ніж коштує. На тому сайті вибір великий, точно щось підбереш під свій смак. До речі, вони дуже швидко відправляють, мені на наступний день вже прийшло замовлення.