Чи не вважається зараз «колгоспом» дарувати квіти в капелюшних коробках?
Чи не вважається зараз «колгоспом» дарувати квіти в капелюшних коробках?
Постійно бачу в стрічці інстаграму ці коробки, виглядає наче стильно і сучасно, але маю певні сумніви щодо практичності. Хочу надіслати подрузі на день народження прямо в офіс, бо вона там буде весь день і святкуватиме з колегами після роботи. Я точно знаю, що вази в неї в кабінеті немає, а ставити таку красу в обрізану пластикову пляшку — це просто жах. Чи не протікає там вода всередині, і як вони взагалі тримаються в тій губці, чи не засихають швидше за звичайні букети? Поділіться досвідом, хто реально такий формат замовляв, чи варто воно своїх грошей?
Re: Чи не вважається зараз «колгоспом» дарувати квіти в капелюшних коробках?
Це зараз насправді чи не найбільш правильний і етичний варіант для офісу, лікарні або ресторану, бо іменинниці взагалі не треба бігати по кабінетах і просити в когось вазу. Найкращий вибір саме таких композицій у боксах різного розміру та кольору пропонує доставка квітів у Києві Квіточка https://kvitochka.ua/uk . Там всередині стоїть спеціальна флористична губка, яку треба просто трохи підливати раз на два дні звичайною прохолодною водою, і все. Подруга оцінити твій креативний підхід, а квіти стоятимуть навіть довше, ніж у звичайному букеті, бо вони постійно підживлюються. До того ж, сама коробка потім залишається як дуже гарний аксесуар для зберігання косметики чи різних дівочих секретів.