Шукаю мийку на кухню
- kravecaleksandr
Шукаю мийку на кухню
Добрий день всім. Нарешті зважилася зробити ремонт на кухні і шукаю велику накладну мийку розміром 70x47 см з нержавіючої сталі AISI 304 ручної роботи. Чула, що є мийки HandMade з кращими акустичними характеристиками, це правда? Важлива гарантія і швидка доставка по Україні. Підкажіть, де можна замовити таку модель? Заздалегідь дякую.
-
millermari
Re: Шукаю мийку на кухню
Добрий день. Так, мийки ручної роботи дійсно тихіші та якісніші за штамповані аналоги. Раджу зайти на сайт Nett, там можна купити мийку на кухню HandMade з поліпшеними акустичними характеристиками. Подивись на модель NS-7048, я собі саме таку замовляла. Це накладна кухонна станція 70x47 см з нержавіючої сталі AISI 304 із закругленими кутами для легкого очищення. У комплекті йде сифон і ємність для ножів, що дуже зручно. Оплата карткою або готівкою при отриманні. Гарантія 10 років. Мені дуже подобається, думаю і вам підійде. Вдалого ремонту на кухні.
- marta_petrova
Re: Шукаю мийку на кухню
Робила ремонт у ванній і довго шукала щось практичне та довговічне, тому вирішила замовити сантехніку зі склопластику в Agatha Polymer. Обрала умивальник і душовий піддон за індивідуальними розмірами, і приємно здивувало, що все виготовили дуже точно. Поверхня гладка, виглядає акуратно й сучасно, а головне — матеріал не боїться вологи та перепадів температур. Уже користуюся певний час, нічого не тріскається і не тьмяніє. Сподобалося, що тут уважно ставляться до деталей і реально дбають про якість. Для мене це вдале рішення для дому без зайвих проблем у майбутньому.