Чи носять вишиванки взимку

Советы по стилю, обсуждение модных трендов, поиск желанных вещей и надежных магазинов. Обсуждаем торговые центры, а также интернет-шоппинг, совместные покупки и цены в магазинах.
Ответить
zibra

Чи носять вишиванки взимку

Сообщение zibra » 07 дек 2025, 17:32

Привіт! Побачила в мережі фото людей у вишиванках взимку, під пальто. Як ви вважаєте, це зручно чи скоріше “для картинки”? І чи є моделі, які справді комфортно носити у холодну пору?

Vika1984

Re: Чи носять вишиванки взимку

Сообщение Vika1984 » 07 дек 2025, 18:03

Взимку вишиванки теж чудово носяться, особливо якщо підібрати правильну тканину й крій. У мене є модель із щільного льону від бренду VOVNA — і я спокійно одягаю її під вовняне пальто, шарф і високі чоботи. Такий образ виглядає небанально, але дуже органічно. Якщо шукаєш щось тепле, практичне і при цьому красиве, подивись цей інтернет-магазин вишиванок . Там є речі з довгим рукавом, стриманих кольорів, які пасують до зимових образів. Я ще додаю светр oversize зверху, лишаючи видимим лише комір з вишивкою — і це виглядає надзвичайно цікаво. Тож зима — не привід відмовлятися від українського стилю.

Bleralda

Сообщение Bleralda » 18 дек 2025, 12:09

Якщо зверху одягнути теплу куртку, то чому б і ні?

Millana

Сообщение Millana » 19 дек 2025, 13:43

Звичайно, взимку можна носити будь-що, вишиванки не стануть виключенням. Але обов'язково прикупіть куртки жіночі зимові https://braggart.ua/ua/kurtki-zhinochi-zimovi/ , які захистять від холоду та забезпечать комфорт. Вони поєднують тепло, стиль і практичність, тож ви зможете виглядати модно навіть у найсуворіші зимові дні.

Ответить

Вернуться в «Мода и стиль»