Що приготувати на обід?
- SladkayaVata
Що приготувати на обід?
Що приготувати на обід? До мене завтра приїдуть гості, салатик якийсь зроблю.. а так щось нуль ідей. І головне особливо часу нема чимось займатися. Дайте пару ідей.
- XaocVselenskiy
Re: Що приготувати на обід?
SladkayaVata писал(а): ↑28 окт 2025, 18:29Що приготувати на обід? До мене завтра приїдуть гості, салатик якийсь зроблю.. а так щось нуль ідей. І головне особливо часу нема чимось займатися. Дайте пару ідей.
Головне — обрати безпрограшний варіант, який виглядатиме святково, але не вимагатиме годин на кухні. Я зазвичай у таких випадках роблю ставку на якісне м'ясо.
Найкращий варіант, який завжди має успіх і готується швидко — це стейки. Це виглядає дуже ефектно, а приготування займає максимум 15-20 хвилин (залежно від ступеня просмажування). Головне — знайти дійсно якісне м'ясо. Наприклад, класичні стейки Рібай не потребують багато маніпуляцій: трохи солі, перцю, розігріта пательня з олією, і готово. До них можна швидко приготувати запечену картоплю (просто кинути у духовку) або легкий овочевий гарнір.
Якщо тобі потрібна перевірена і смачна сира продукція, раджу звернути увагу на спеціалізовані магазини, де продають хороше м'ясо. У "М'ясторії" є чудові стейки Рібай https://myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/steyki/steyki-ribay/ якщо ти купиш уже готовий, правильно нарізаний стейк, це сильно спростить тобі завдання, оскільки тобі залишиться лише його правильно посмажити. Повір, гості будуть у захваті від такого обіду, а ти не втомишся!