Де можна купити якісні срібні прикраси онлайн?

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
marta_petrova

Де можна купити якісні срібні прикраси онлайн?

Сообщение marta_petrova » 15 авг 2025, 00:15

Хочу знайти інтернет-магазин, де продають гарні срібні прикраси з хорошою якістю та швидкою доставкою. Можливо, хтось може порадити перевірене місце?

Lerik

Re: Де можна купити якісні срібні прикраси онлайн?

Сообщение Lerik » 15 авг 2025, 00:23

marta_petrova писал(а):
15 авг 2025, 00:15
Хочу знайти інтернет-магазин, де продають гарні срібні прикраси з хорошою якістю та швидкою доставкою. Можливо, хтось може порадити перевірене місце?
Я замовляла декілька разів у «Срібна планета» і завжди залишалася задоволена. Інтернет-магазин «Срібна планета» – срібні прикраси за найвигіднішими цінами, тут великий вибір ланцюжків, браслетів, каблучок і кулонів, всі прикраси з клеймом та пломбою, тож можна бути впевненим у їхній якості. Замовлення приходять швидко, упаковка акуратна, а консультанти допомагають з вибором і розміром. Дуже зручно і на подарунок, і для себе.

ira19840

Re: Де можна купити якісні срібні прикраси онлайн?

Сообщение ira19840 » 03 окт 2025, 19:35

Ось магазин, де я купувала сережки для дитини зі срібла https://mimi-silver.com.ua/dss/ditjachi-serezhki.html, там дуже хороший асортимент. Думаю, ви теж знайдете вироби для себе. Щодо ціни, то доволі прийнятно, ще й знижки діють на декотрі моделі.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»