Пошук корисних обідів
Пошук корисних обідів
Мій чоловік після операції мусить певний час дотримуватися спеціальної дієти — нічого смаженого, мінімум солі та багато овочів. Готувати щодня окремо для нього складно, бо ще треба працювати й займатися дітьми. Пробувала замовляти доставку з різних сервісів, але там переважно піца, бургери або суші. Можливо, у Львові є варіанти здорової доставки, щоб і смачно, і без шкоди для здоров’я?
Re: Пошук корисних обідів
Я дуже добре розумію вашу ситуацію, бо сама стикалася з цим, коли мама відновлювалася після лікарні. Тоді ми знайшли сервіс Tomatina https://www.tomatina.ua/, і це було справжнім порятунком. Вони пропонують великий вибір страв без смаженого та з мінімумом шкідливих інгредієнтів, можна обрати навіть повністю вегетаріанські варіанти. У меню є легкі супи, салати з тофу, пасти з овочами та морепродуктами, і все це доставляють дуже швидко. Найзручніше, що кожна страва має позначену калорійність і склад, тому легко контролювати раціон. Після кількох тижнів такої їжі мама почувалася значно краще, а я заощадила багато часу.
Re: Пошук корисних обідів
Щиро дякую за рекомендацію! Ми вже зробили перше замовлення, і все виявилося навіть смачніше, ніж очікували. Думаю, будемо користуватися цим сервісом постійно.