Консультація гінеколога

Отзывы о врачах и клиниках. Ищем подходящего специалиста.
Ответить
MiraM

Консультація гінеколога

Сообщение MiraM » 23 июл 2025, 17:00

Вже давно не була у лікаря і відчуваю, що відтягувати просто немає куди, потрібна кваліфікована консультація гінеколога, кому можна довіритися у Харкові? Бо самі розумієте, це дуже інтимний момент.

Alenka

Re: Консультація гінеколога

Сообщение Alenka » 23 июл 2025, 17:07

Багато жінок відкладають на завтра похід до лікаря, а це може бути критично для здоровʼя.

Antonina83

Re: Консультація гінеколога

Сообщение Antonina83 » 23 июл 2025, 18:31

Чесно кажучи, раніше я не надто переймалася регулярними візитами до гінеколога, думала, якщо нічого не турбує, то й нема сенсу йти. Але коли подруга опинилася в лікарні з ускладненням, яке можна було б вчасно виявити на профілактичному огляді, я зрозуміла, що так більше не можна. Пішла в Da-Vinci Clinic у Харкові і була приємно здивована, наскільки там все професійно, акуратно і по-людськи. Лікарка не тільки провела огляд, а й детально все пояснила, відповіла на всі мої питання, навіть ті, що мені було ніяково ставити. Зараз я розумію, що профілактика - це не зайва пересторога, а турбота про себе і своє майбутнє. У Якщо вас цікавить консультація гінеколога https://da-vinci.clinic/ru/our-doctors/ ... cologists/ у Da-Vinci Clinic дуже зручно записатися онлайн, можна обрати гінеколога, який вам імпонує, і не витрачати час у чергах. Тепер я регулярно проходжу огляд і всім раджу не нехтувати своїм здоров’ям — краще попередити, ніж потім лікувати. Якщо шукаєте хорошого гінеколога в Харкові — сміливо звертайтесь сюди, не пожалкуєте.

Ответить

Вернуться в «Врачи и отзывы»