Накрутка коментарів в інстаграм
Накрутка коментарів в інстаграм
Вітаю всіх! Хтось пробував накручувати коментарі в Інстаграмі? Хочу зрозуміти, наскільки це ефективно для просування аккаунту і чи не призведе це до блокування або інших проблем. Які плюси та мінуси такої накрутки? Дуже важливо почути реальні відгуки, щоб не витратити даремно гроші та час. Буду вдячний за чесні поради!
- marta_petrova
Re: Накрутка коментарів в інстаграм
Я користувалася сервісом LikeStorm https://likestorm.com.ua/nakrutka-insta ... instagram/ для накрутки коментарів, і мушу сказати, що була приємно здивована якістю — коментарі виглядали природно, і це справді підвищило активність на моїх постах, завдяки чому зросла залученість і навіть кількість підписників. Блокувань чи інших неприємностей не було, бо сервіс робить все обережно, без різких стрибків у активності. Рекомендую використовувати накрутку як додатковий інструмент, а не основний спосіб просування, тоді ефект триматиметься довго і без ризиків.Lerik писал(а): ↑24 май 2025, 00:27Вітаю всіх! Хтось пробував накручувати коментарі в Інстаграмі? Хочу зрозуміти, наскільки це ефективно для просування аккаунту і чи не призведе це до блокування або інших проблем. Які плюси та мінуси такої накрутки? Дуже важливо почути реальні відгуки, щоб не витратити даремно гроші та час. Буду вдячний за чесні поради!