Накрутка коментарів в інстаграм

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Lerik

Накрутка коментарів в інстаграм

Сообщение Lerik » 24 май 2025, 00:27

Вітаю всіх! Хтось пробував накручувати коментарі в Інстаграмі? Хочу зрозуміти, наскільки це ефективно для просування аккаунту і чи не призведе це до блокування або інших проблем. Які плюси та мінуси такої накрутки? Дуже важливо почути реальні відгуки, щоб не витратити даремно гроші та час. Буду вдячний за чесні поради!

marta_petrova

Re: Накрутка коментарів в інстаграм

Сообщение marta_petrova » 24 май 2025, 01:39

Lerik писал(а):
24 май 2025, 00:27
Вітаю всіх! Хтось пробував накручувати коментарі в Інстаграмі? Хочу зрозуміти, наскільки це ефективно для просування аккаунту і чи не призведе це до блокування або інших проблем. Які плюси та мінуси такої накрутки? Дуже важливо почути реальні відгуки, щоб не витратити даремно гроші та час. Буду вдячний за чесні поради!
Я користувалася сервісом LikeStorm https://likestorm.com.ua/nakrutka-insta ... instagram/ для накрутки коментарів, і мушу сказати, що була приємно здивована якістю — коментарі виглядали природно, і це справді підвищило активність на моїх постах, завдяки чому зросла залученість і навіть кількість підписників. Блокувань чи інших неприємностей не було, бо сервіс робить все обережно, без різких стрибків у активності. Рекомендую використовувати накрутку як додатковий інструмент, а не основний спосіб просування, тоді ефект триматиметься довго і без ризиків.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»