Ускладнення після пластики
Ускладнення після пластики
Привіт всім! Мене турбує ситуація після пластичної операції. У мене були болі та набряки, які не проходять навіть через кілька місяців. Лікарі не можуть дати чіткої відповіді на мої питання, і я починаю втрачати впевненість. Хто стикався з подібним? Як діяти в такій ситуації?
- karina_best
Re: Ускладнення після пластики
Привіт! Я теж переживала щось подібне після пластичної операції. У мене були ті ж проблеми: болі та набряки, і лікарі не змогли пояснити причину. Я звернулася до "Приходько та партнери" https://prikhodko.com.ua/poslugy/medych ... o-hirurga/ для юридичної допомоги. Вони допомогли мені зібрати необхідні документи, проконсультували з усіх правових аспектів і підтримали мене в суді. Завдяки їхній експертизі ми змогли вирішити проблему і отримати компенсацію. Вони дуже професійні, і я дуже вдячна за їхню підтримку. Рекомендую звернутися до них, якщо вам потрібна допомога в подібних випадках.Lerik писал(а): ↑05 июн 2024, 23:52Привіт всім! Мене турбує ситуація після пластичної операції. У мене були болі та набряки, які не проходять навіть через кілька місяців. Лікарі не можуть дати чіткої відповіді на мої питання, і я починаю втрачати впевненість. Хто стикався з подібним? Як діяти в такій ситуації?