Рамка на подарунок
Рамка на подарунок
Привіт усім! Шукаю ідею для оригінального подарунка. Чи можливо порадити, якісь цікаві варіанти подарункових рамок чи нестандартний спосіб використання рамок для фото як подарунок? Дякую за поради!
Re: Рамка на подарунок
Привіт! Подарункові рамки - чудовий вибір для надання особливого акценту подарунку. Нещодавно я відкрив для себе інтернет-магазин УкрРамки, де знайшов чудовий варіант для подарунку - рамки а4 . Вони мають широкий вибір рамок різних стилів та кольорів, ідеально підходять для вставлення фотографій чи ілюстрацій, що робить їх універсальним подарунком для будь-якої події. Я купив рамку з дерев'яним багетом для фото зі спільними спогадами з подорожі, і результат виявився вражаючим. Я впевнений, що подарункові рамки від інтернет-магазину УкрРамки будуть чудовим додатком до вашого подарунку!
-
ElinaFedotova
Re: Рамка на подарунок
Якось дрібно, мені здається. Ось чудовий варіант, який відносно недорогий, проте буде корисним і цікавим. Спробуйте купити подарунковий сертифікат на фотосесію в Києві https://frontpage.com.ua/portfolios/gifts/ це фотостудія в Києві, називається Фронтпейдж та знаходиться неподалік станції метро Васильківська. Вона професійного рівня, проте можна прийти на фотосесію сім'єю, чи особисто. Роблять цікаво та креативно, виходить нереально круто, а працювати із їх фотографи просто. Раджу, кілька разів робили.