я в принципе люблю возиться в воде, мне нравится процесс, он меня успокаивает, но мне жалко свои руки(
Посудомоечная машина!
Re: Посудомоечная машина!
последнее моё приобретение это сушильная машина.
сказать что я в восторге это ничего не сказать!
-
Думаю это не нудная вещь.
-
AEG чудовий бренд техніки та їх посудомийка не виключення. Досить економна та тихо працює - я пам'ятаю свою першу машину і маю сказати, що різниця просто неймовірна. Так дозволяє мити буквально все, що в мене на кухні є. Зручну, легко доглядати також В нас звичайний варіант, проте в їх каталозі навіть такі вбудовані посудомийні машини. Чесно не користувалась, проте виглядає досить цікаво та практично.
Извините, хочу уточнить, вы имели в виду - не нужная или все-таки не нудная?
-
Дівчатка, хочу похвалитися тим, що і в мене з'явилася така помічниця. На День Народження подарували гроші і сказали купити, що потрібно. Ну, і я в першу чергу пішла дивитися посудомийні машини Bosch https://bosch-siemens.lviv.ua/product-c ... i-mashyny/ Багато хороших відгуків про них чула. Обрала модель у середній ціновій категорії. Рада неймовірно. Машина тепер виконує роботу, яку я терпіти не можу) Техніка економічно використовує ресурси та є безпечною, що важливо, коли у хаті дитина.
- Внимательная
собираемся сделать на кухне ремонт, тогда же и найдём место для машины, пока что я не вижу куда её можно было бы впихнуть.
- Внимательная
вот мы сейчас присматриваемся, на что обращать внимание, сколько она должна стоить?
не оттягивайте момент ремонта на кухне, потому что чем больше собираешься, тем меньше шансов таки его сделать)Внимательная писал(а): ↑23 ноя 2021, 15:31собираемся сделать на кухне ремонт, тогда же и найдём место для машины, пока что я не вижу куда её можно было бы впихнуть.