в небольшой дозе, вы всё-таки скорее больше пишете про злоупотребление алкогольными напитками.darinka писал(а): ↑10 мар 2021, 18:38А чому тоді на приклад в договорі з біологічними батьками сурогатні мами забов'язуються не вживати алкоголь у будь-якій кількості. Давним-давно вже доведено, що навіть ковток алкоголю згубно впливає на плід. Під час планування потрібно серйозно ставитися до таких речей й розуміти ,що здоров'я матері - здоров'я дитини!
Алкоголь и планирование
Re: Алкоголь и планирование
Повірте, я дійсно не розумію про які " безпечні" дози може узагалі йти мова. Вагітність то не лотерея й здоров'я малюка залежить від способу життя матері. От для сурогатних мам наприклад алкоголь абсолютно під забороною, тому це підтверджує іще раз той факт, що " безпечної" для малюка дози не існує.ARMANI писал(а): ↑27 май 2021, 15:36в небольшой дозе, вы всё-таки скорее больше пишете про злоупотребление алкогольными напитками.darinka писал(а): ↑10 мар 2021, 18:38А чому тоді на приклад в договорі з біологічними батьками сурогатні мами забов'язуються не вживати алкоголь у будь-якій кількості. Давним-давно вже доведено, що навіть ковток алкоголю згубно впливає на плід. Під час планування потрібно серйозно ставитися до таких речей й розуміти ,що здоров'я матері - здоров'я дитини!
поймите, что нет ничего страшнее алкоголика, который не может себя контролировать(
правильно делали, я не пила ни грамма, пусть другие смеются, но у меня двое здоровых детей зато.
муж мой пил при планировании, но мне кажется мужчине это не так важно.
или тоже должен быть трезвым в этот момент?
или тоже должен быть трезвым в этот момент?
- МЕТАЛЛИСТКА
если человек что-то пьёт не на постоянной основе, это одно.
а если прям алкоголики, ну какие им дети?
а если прям алкоголики, ну какие им дети?
мне жалко ребёнка, потому что алкоголь вообще не пойми как может отразиться на здоровье, и потом такие дети не совсем здоровые обречены расти в детских домах.