Молочница и беременность

Обсуждение осложнений и болезней при беременности. Их влияние на малыша и будущие последствия.
равелия

Re: Молочница и беременность

Сообщение равелия » 26 мар 2021, 13:35

Yuly Nazrenko писал(а):
11 фев 2021, 01:18
равелия писал(а):
29 янв 2021, 15:37
понимаю конечно это всё, и что молочница есть у многих беременных, почему-то активизируется именно в этот период времени(
У моєї куми вона була на постійній основі під час вагітності. Навіть не знаю з чим це все пов'язано ,у мене такої проблеми слава Богу не було. Тут не має нічого страшного, просто підібрати ефективний препарат гінеколог має, така буває часто у жінок.
самая большая проблема данного заболевания заключается в том, что убрать симптомы на время можно, но вот чтобы вообще избавиться, это практически нереально.

Ариведерчи

Сообщение Ариведерчи » 13 апр 2021, 15:35

вот это та инфекция, которую нужно вылечить, и действовать незамедлительно.
успеть до рождения малыша.

Liliya

Сообщение Liliya » 13 апр 2021, 23:00

равелия писал(а):
26 мар 2021, 13:35
Yuly Nazrenko писал(а):
равелия писал(а):
понимаю конечно это всё, и что молочница есть у многих беременных, почему-то активизируется именно в этот период времени(
У моєї куми вона була на постійній основі під час вагітності. Навіть не знаю з чим це все пов'язано ,у мене такої проблеми слава Богу не було. Тут не має нічого страшного, просто підібрати ефективний препарат гінеколог має, така буває часто у жінок.
самая большая проблема данного заболевания заключается в том, что убрать симптомы на время можно, но вот чтобы вообще избавиться, это практически нереально.
Якщо перший раз коли захворіла на молочницю не долікувала, то майже в 90% вона набуває хронічний характер. І ще, пролікуватися потрібно обов'зково обом партнерам! Чоловік може бути безсимптомним носієм хвориби, мені так колись моя гінеколог говорила.

Liliya

Сообщение Liliya » 13 апр 2021, 23:02

Nurochka писал(а):
08 сен 2020, 16:52
чиксочка писал(а):
09 май 2012, 16:03
у меня тоже началась молочница несколько месяцев назад.
доктор сказала купить свечи Пимафуцин, помогают.
У меня была эта зараза при беременности! До этого проблем не было вообще ни когда! Гинеколог мой мне Ливарол советовала, хорошо помогали!
Під час вагітності у жінки дуже круто змінюється гормональний фон. Можуть з'явитися абсолютно різні хвороби, до цього потрібно бути готовому. Але бажано її вилікувати ще до пологів, бо можна інфікувати дитину.

Liliya

Сообщение Liliya » 13 апр 2021, 23:04

Шармаль писал(а):
04 окт 2016, 18:57
молочница вообще сопутствующий признак беременности. куда ж без неё, да и беременные сладкое любят ой как)
Дивно, а як харчування може впливати на кандидоз? Все ж таки це більше, як інфекційне захворювання. Коли порушується мікрофлора, то нажаль страждають всі слизові оболонки організму.

Yuly Nazrenko

Сообщение Yuly Nazrenko » 02 июн 2021, 20:41

равелия писал(а):
Yuly Nazrenko писал(а):
равелия писал(а):
Не даром кажуть ,якщо молочниця першого разу не вилікувана так, як треба, то стане вже хронічною. Нажаль не всі жінки до неї ставляться серйозно й багато хто самі купляють препарати в аптеці без необхідних аналізів. Під час вагітності ця здавалося б невинна хвороба може стати серйозною проблемою і навіть нести в певній мірі загрозу для майбутньої дитини.

gamasha

Сообщение gamasha » 24 авг 2021, 15:34

Tropico писал(а):
04 фев 2021, 14:19
gamasha писал(а):
02 ноя 2020, 13:40
Tropico писал(а):
25 авг 2020, 11:57

ну конечно сложно, а что лёгкого то?
мне записываться к врачу, терять своё время нужно для этого!
хм, непонятно, это вообще вам нужно или соседу?
почему такие вопросы нельзя решить как-то онлайн??
а сейчас что вы считаете прям всё подряд онлайн нужно и можно решать?

равелия

Сообщение равелия » 01 сен 2021, 12:54

Yuly Nazrenko писал(а):
02 июн 2021, 20:41
равелия писал(а):
Yuly Nazrenko писал(а):

Не даром кажуть ,якщо молочниця першого разу не вилікувана так, як треба, то стане вже хронічною. Нажаль не всі жінки до неї ставляться серйозно й багато хто самі купляють препарати в аптеці без необхідних аналізів. Під час вагітності ця здавалося б невинна хвороба може стати серйозною проблемою і навіть нести в певній мірі загрозу для майбутньої дитини.
а у вас тоже есть? какой из препаратов сильнее помогает избавиться хоть на время?

Tropico

Сообщение Tropico » 14 окт 2021, 20:30

gamasha писал(а):
24 авг 2021, 15:34
Tropico писал(а):
04 фев 2021, 14:19
gamasha писал(а):
02 ноя 2020, 13:40

хм, непонятно, это вообще вам нужно или соседу?
почему такие вопросы нельзя решить как-то онлайн??
а сейчас что вы считаете прям всё подряд онлайн нужно и можно решать?
по возможности хотелось бы, чтобы избежать посещение людных мест.

Yuly Nazrenko

Сообщение Yuly Nazrenko » 27 окт 2021, 20:27

равелия писал(а):
01 сен 2021, 12:54
Yuly Nazrenko писал(а):
02 июн 2021, 20:41
равелия писал(а):

а у вас тоже есть? какой из препаратов сильнее помогает избавиться хоть на время?
Ні, мені в цьому плані пощастило, але є багато подруг у кого молочниця - вірний та незмінний супутник. Симптомтаику зняти можна на певний час ,але рано, чи пізно проблема повертається все-одно. Препарати конткретні радити небуду, краще гадаю потрібно звернутися до гінеколога й вона вже по результатам аналізів назначить необхідне лікування.

Ответить

Вернуться в «Болезни во время беременности»