У кожного по різному протікає вагітність . Так ,є випадки коли на збереженні з перших тижнів, то там узагалі постільний режим майже до кінця вагітності. А так зі слів автора ,я розумію що все в порядку в неїGalinaIvanovna писал(а): ↑24 авг 2020, 16:09да я бы не стала летать, ладно ещё собой можно рисковать, но ребёнком?
я и в транспорте не сильно ездила!
Беременность и перелет на самолете!
Re: Беременность и перелет на самолете!
Дівчатка, якщо вагітність протікає тяжко то це не помітити не можливо. Це визначає ваш лікар-гінеколог в кого спострігаєтесь. В мене знайома мала загрозу до самих пологів, постійно була на лікарняному..
Это ещё если женщина сама следит за своим состояние и обращает внимание на все мелочи.
моя лучшая подруга потеряла ребёнка во время длительного перелёта (9 часов), организм не выдержал таких перепадов давления.
ну тоже не надо перекладывать на врача всю ответственность
если у него есть сомнения, то он скорее всего запретит.
тем более если срок маленький, это большие риски, да и кому они нужны то?
если уже решаться на перелёт, лучше в третьем триместре.
Звичайно, я з вами повністю погоджуюся, але зрозумійте одну дуже важливу річь. Не завжди жінка дотримується всіх рекомендацій. Бувають ситуації, коли лікар не винен, а повністю вина породіллі.Умничка писал(а): ↑03 дек 2020, 15:38ну тоже не надо перекладывать на врача всю ответственность
если у него есть сомнения, то он скорее всего запретит.
Не всім таланать виносити дитину без ускладнень вагітності. Зараз кожна третя, а то й друга перебуває на збереженні. Часто прблеми починаються саме в другому триместрі, так було в кількох моїх знайомих.darinka писал(а): ↑14 окт 2020, 22:47У кожного по різному протікає вагітність . Так ,є випадки коли на збереженні з перших тижнів, то там узагалі постільний режим майже до кінця вагітності. А так зі слів автора ,я розумію що все в порядку в неїGalinaIvanovna писал(а): ↑24 авг 2020, 16:09да я бы не стала летать, ладно ещё собой можно рисковать, но ребёнком?
-
ну, я за то, чтобы перестраховываться)darinka писал(а): ↑14 окт 2020, 22:47У кожного по різному протікає вагітність . Так ,є випадки коли на збереженні з перших тижнів, то там узагалі постільний режим майже до кінця вагітності. А так зі слів автора ,я розумію що все в порядку в неїGalinaIvanovna писал(а): ↑24 авг 2020, 16:09да я бы не стала летать, ладно ещё собой можно рисковать, но ребёнком?
так меня мама учила.
а я так хотела отдохнуть, но муж не позволил мне лететь в отпуск беременной, уж очень переживал за нашу малютку.