Цветы
Re: Цветы
у меня растут в вазонах на балконе цветы, а так больше нигде нет.
-
ну если дарят, я люблю запах цветов в доме.
считаю полнейшей глупостью покупать их себе самой!
считаю полнейшей глупостью покупать их себе самой!
Здравствуйте! Честно говоря. я не очень люблю в доме искусственные цветы, хотя сейчас есть много классных вариантов, которые смотрятся максимально натурально. Мы занимаемся украшением залов и многие отдают предпочтение искусственным цветам, так как они дешевле, но при этом имеют красивый внешний вид. Мы заказываем на https://cvetok-shop.com.ua/ , можете и вы посмотреть.Приветик, всем. Хочу сделать маме сюрприз и пока она в командировке купить искусственные цветы и с их помощью создать несколько букетов, которые будут расставлены по всему дому. Не хватает ярких красок, а каждые несколько дней покупать живые цветы просто нет совершенно никакой финансовой возможности.
А що зараз в моді з букетів? Які квіти для букетів найкращий варіант? І чи взагалі варто дарувати букети, в яких лише один тип квітів чи ні ?
тю, чего это ?) Это же просто как часть интерьер дома. Я вот иногда покупаю, правда не розы. Розы мне дарит только мужчины
Мода у квітах то звичайно дуже відносне поняття, тому що у кожного свої смаки в і навряд чи вони якось страждають чи змінюються під впливом трендів. Хоча раніше було модно дарувати гвоздики, але зараз їх мабуть ніхто не дарує, хіба що для якогось сумного приводу їх використовують.
Чесно кажучи я не розумію ваше питання, тому що так звані монобукети взагалі ніколи з моди не виходили. Чого лише коштують букети з троянд, або тюльпанів, які даруються всім вже бог знає кілька років, але зараз у нас продається доволі багато видів троянд, тому навіть з трояндами можна отримати щось оригінальне.
Зараз доволі популярними є ранункулюси, гортензії, або піоновидні троянди. З калл взагалі фантастичні букети виходять. Я колись їх сестрі купувала у львівському магазині, ось тут https://kvitna.ua/ на них можете подивитись. Наразі з вибором вагалі проблем немає, у гарних квіткових магазинах дуже пристойний асортимент.