Я завжди дуже боялася подбної ситуації. І все ж в неї потрапила. Та вже нічого не вдієш..Руська писал(а): ↑30 сен 2019, 16:01и я вас отлично понимаю! особенно когда кредит оформлен на тебя, то уже выбить не приходится((Тая25 писал(а): ↑29 сен 2019, 16:13Вирішили купити квартиру. Оформила кредит на себе, бо чоловік стояв на черзі на квартиру, і якби він оформив на себе нерухомість, йому би квартиру ніхто не дав. Там залишилось виплатити лише 5000 доларів, та чоловік нас покинув з донькою. Виплатити сама я не можу ці гроші. От і задумуюсь про сурогатне материнство. Не хочеться лишитись на вулиці, бо свою стару квартиру я продала і вклала у ремонт нової.. Розумію, що сама втягнула себе в цю історію, але що ж поробиш уже..
Почему вы хотите стать суррогатной мамой?
Re: Почему вы хотите стать суррогатной мамой?
Буває і так. Чому ж ні? Чоловіки теж можуть гарно виховувати дітей.Samotraki писал(а): ↑07 окт 2019, 16:01А у папы что лучше получается, заниматься хозяйством и воспитывать деток?Екатерина 22 писал(а): ↑04 окт 2019, 14:06А вдруг в семье именно у женщины лучше получается зарабатывать?
Якщо жінка має здоров'я і бажання стати сурогатною мамою, то чому ні? Тим більше, якщо потрібні гроші. Не всі чоловіки мають змогу заробляти тисячі доларів, але це ж не робить їх поганими.Samotraki писал(а): ↑07 окт 2019, 15:59Каждый зарабатывает как может, я думаю, если бы мой муж имел такую возможность, то пошёл бы в программу как суррогатный отец) ну это так, если помечтать
Погоджуюсь з вами. Не потрібно в житті покладатись на чоловіка. Та, звичайно, що приємно, коли чоловік має багато грощей, він щедрий, тебе забезпечує, а ти тільки займаєшся улюбленою справою, дітьми. Але як такого шукати, можна все життя прогавити.
Люди засуджують завжди. З будь-якого приводу. Так що не думаю, що на це варто звертати увагу.Пенелопа писал(а): ↑08 окт 2019, 15:40ну вы же понимаете, что вас всё равно будут осуждать! не может быть по-другому, люди не привыкли ещё относиться к суррогатным мамам спокойно, а если ещё и среди знакомых, это будет тема номер 1 для обсуждения.
Боюся, що в 40 на програму вже не беруть. Там є вікові обмеження. Здається до 32 чи 35 років.Самомама писал(а): ↑14 окт 2019, 14:34ох, как бы мне это помогло решить все мои жизненные проблемы! я уже 7 лет воспитываю сына одна, сейчас ему уже 13, подросток! сколько нужно в него вкладывать, скоро университет, откуда деньги чтобы за него платить?
живём с моими родителями...мне 40 лет.
стоит пробовать попасть в программу или безрезультатно?
гонорар суррогатной матери не облагается налогом?
Ну, бывают и такие отчаянные ситуации как у вас. Когда на раздумья нет времени... Но во время беременности будет много времени подумать обо всем.Тая25 писал(а): ↑29 сен 2019, 16:22Якщо чесно, то я геть не думаю, що комусь поможу. Мені просто треба гроші. Я не знаю, як ще я можу їх заробити.
Для женщины, которую бросил муж, вы очень лестно отзываетесь о мужчинах. Я бы наверное навсегда разочаровалась бы, если попала в подобную ситуацию, как у вас. Вы молодец, что не отчаиваетесь!Тая25 писал(а): ↑17 окт 2019, 19:05Якщо жінка має здоров'я і бажання стати сурогатною мамою, то чому ні? Тим більше, якщо потрібні гроші. Не всі чоловіки мають змогу заробляти тисячі доларів, але це ж не робить їх поганими.