Куди ви зазвичай ходите фарбувати волосся?

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
MurrrKisa

Куди ви зазвичай ходите фарбувати волосся?

Сообщение MurrrKisa » 20 сен 2019, 13:12

Я вирішила змінити колір волосся, бо дуже давно не фарбувалася. Зараз – звичайна русява дівчина, але хочу отримати арктичний блонд. Куди ви зазвичай ходите фарбувати волосся? Буду вдячна за будь-які відповіді.

Murir3222

Re: Куди ви зазвичай ходите фарбувати волосся?

Сообщение Murir3222 » 20 сен 2019, 13:28

MurrrKisa писал(а):
20 сен 2019, 13:12
Я вирішила змінити колір волосся, бо дуже давно не фарбувалася. Зараз – звичайна русява дівчина, але хочу отримати арктичний блонд. Куди ви зазвичай ходите фарбувати волосся? Буду вдячна за будь-які відповіді.
Мені колега по роботі порадила звернутися до найкращих перукарів, які кожного місяця творять справжні чудеса і повертають її волоссю гарний рудий відтінок. Можна записатися онлайн, треба лише перейти на http://www.rai.in.ua/ сайт у потрібний розділ, щоб ознайомитися з корисною інформацією, а вже потім консультуватися з адміністратором. Я лікувала у цьому салоні волосся і мені робили зачіску, бо на весіллі у подруги я буда дружкою – зробили ніжні довгі локони, і усе виглядало максимально акуратно, до вечора нічого не розпалося.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»