самая большая проблема данного заболевания заключается в том, что убрать симптомы на время можно, но вот чтобы вообще избавиться, это практически нереально.Yuly Nazrenko писал(а): ↑11 фев 2021, 01:18У моєї куми вона була на постійній основі під час вагітності. Навіть не знаю з чим це все пов'язано ,у мене такої проблеми слава Богу не було. Тут не має нічого страшного, просто підібрати ефективний препарат гінеколог має, така буває часто у жінок.
Молочница и беременность
Re: Молочница и беременность
- Ариведерчи
вот это та инфекция, которую нужно вылечить, и действовать незамедлительно.
успеть до рождения малыша.
успеть до рождения малыша.
Якщо перший раз коли захворіла на молочницю не долікувала, то майже в 90% вона набуває хронічний характер. І ще, пролікуватися потрібно обов'зково обом партнерам! Чоловік може бути безсимптомним носієм хвориби, мені так колись моя гінеколог говорила.равелия писал(а): ↑26 мар 2021, 13:35самая большая проблема данного заболевания заключается в том, что убрать симптомы на время можно, но вот чтобы вообще избавиться, это практически нереально.Yuly Nazrenko писал(а): ↑11 фев 2021, 01:18У моєї куми вона була на постійній основі під час вагітності. Навіть не знаю з чим це все пов'язано ,у мене такої проблеми слава Богу не було. Тут не має нічого страшного, просто підібрати ефективний препарат гінеколог має, така буває часто у жінок.
Під час вагітності у жінки дуже круто змінюється гормональний фон. Можуть з'явитися абсолютно різні хвороби, до цього потрібно бути готовому. Але бажано її вилікувати ще до пологів, бо можна інфікувати дитину.
Дивно, а як харчування може впливати на кандидоз? Все ж таки це більше, як інфекційне захворювання. Коли порушується мікрофлора, то нажаль страждають всі слизові оболонки організму.
-
Не даром кажуть ,якщо молочниця першого разу не вилікувана так, як треба, то стане вже хронічною. Нажаль не всі жінки до неї ставляться серйозно й багато хто самі купляють препарати в аптеці без необхідних аналізів. Під час вагітності ця здавалося б невинна хвороба може стати серйозною проблемою і навіть нести в певній мірі загрозу для майбутньої дитини.равелия писал(а): ↑26 мар 2021, 13:35самая большая проблема данного заболевания заключается в том, что убрать симптомы на время можно, но вот чтобы вообще избавиться, это практически нереально.Yuly Nazrenko писал(а): ↑11 фев 2021, 01:18У моєї куми вона була на постійній основі під час вагітності. Навіть не знаю з чим це все пов'язано ,у мене такої проблеми слава Богу не було. Тут не має нічого страшного, просто підібрати ефективний препарат гінеколог має, така буває часто у жінок.
а у вас тоже есть? какой из препаратов сильнее помогает избавиться хоть на время?Yuly Nazrenko писал(а): ↑02 июн 2021, 20:41Не даром кажуть ,якщо молочниця першого разу не вилікувана так, як треба, то стане вже хронічною. Нажаль не всі жінки до неї ставляться серйозно й багато хто самі купляють препарати в аптеці без необхідних аналізів. Під час вагітності ця здавалося б невинна хвороба може стати серйозною проблемою і навіть нести в певній мірі загрозу для майбутньої дитини.равелия писал(а): ↑26 мар 2021, 13:35самая большая проблема данного заболевания заключается в том, что убрать симптомы на время можно, но вот чтобы вообще избавиться, это практически нереально.Yuly Nazrenko писал(а): ↑11 фев 2021, 01:18
У моєї куми вона була на постійній основі під час вагітності. Навіть не знаю з чим це все пов'язано ,у мене такої проблеми слава Богу не було. Тут не має нічого страшного, просто підібрати ефективний препарат гінеколог має, така буває часто у жінок.
по возможности хотелось бы, чтобы избежать посещение людных мест.
-
Ні, мені в цьому плані пощастило, але є багато подруг у кого молочниця - вірний та незмінний супутник. Симптомтаику зняти можна на певний час ,але рано, чи пізно проблема повертається все-одно. Препарати конткретні радити небуду, краще гадаю потрібно звернутися до гінеколога й вона вже по результатам аналізів назначить необхідне лікування.равелия писал(а): ↑01 сен 2021, 12:54а у вас тоже есть? какой из препаратов сильнее помогает избавиться хоть на время?Yuly Nazrenko писал(а): ↑02 июн 2021, 20:41Не даром кажуть ,якщо молочниця першого разу не вилікувана так, як треба, то стане вже хронічною. Нажаль не всі жінки до неї ставляться серйозно й багато хто самі купляють препарати в аптеці без необхідних аналізів. Під час вагітності ця здавалося б невинна хвороба може стати серйозною проблемою і навіть нести в певній мірі загрозу для майбутньої дитини.