Сухий кашель у дитини приховані причини

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Muras

Сухий кашель у дитини приховані причини

Сообщение Muras » Сегодня, 16:26

Доброго дня. У доньки вже місяць триває сухий кашель, який посилюється вранці та вночі під час сну. Педіатр каже, що легені абсолютно чисті, сиропи не допомагають, алергопроби теж у нормі. Я вже просто у розпачі, дитина мучиться, а причину знайти ніхто не може в дитячій поліклініці. Підкажіть, які ще приховані фактори можуть викликати такий тривалий кашльовий рефлекс у дітей?

Alenka

Re: Сухий кашель у дитини приховані причини

Сообщение Alenka » Сегодня, 16:29

Вітаю. Багато батьків навіть не здогадуються, що сухий кашель дуже часто викликають звичайні паразити, які мігрують через дихальні шляхи. Традиційні аналізи калу їх рідко знаходять з першого разу, бо треба вгадати точний період їхньої активності в організмі. Нам у Києві допомогла апаратна діагностика, яка виявляє гельмінтів за їхніми специфічними частотними коливаннями за один візит. Всю інформацію про цей безболісний метод для малюків можна знайти на ресурсі: altimed.net - там детально описані симптоми та методи перевірки систем. Процедура повністю безконтактна, дитина просто тримає датчики і може дивитися мультики на екрані. Після м'якої частотної чистки без токсичних таблеток кашель у мого сина пройшов сам собою за тиждень. Також там допоможуть підібрати правильну дієту для відновлення слизової оболонки кишечника дитини. Раджу перевірити малечу саме цим інноваційним способом, щоб зберегти здоров'я печінки від аптечної хімії.

Muras

Re: Сухий кашель у дитини приховані причини

Сообщение Muras » Сегодня, 16:31

Щиро дякую за інформацію про міграцію паразитів, я про такий зв'язок ніколи раніше не чула від лікарів. Це пояснює, чому сиропи не давали жодного видимого ефекту. Будемо записуватися на скринінг.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»