Що ви знаєте про бренд Boadicea

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Muras

Що ви знаєте про бренд Boadicea

Сообщение Muras » 06 май 2026, 04:08

Побачила дуже красиві флакони з кельтськими візерунками і тепер не можу спокійно спати. Кажуть, що це британська ніша і вони дуже насичені. Хтось пробував їхні аромати на собі, як вони носяться в повсякденному житті? Ціна кусається, тому не хочеться помилитися з вибором. Підкажіть, чи варті вони своїх грошей і де їх можна затестити?

Oxigen

Re: Що ви знаєте про бренд Boadicea

Сообщение Oxigen » 06 май 2026, 04:39

О, ці флакони просто витвір мистецтва, я сама на них довго заглядалася, поки не купила перший. Це справжній люкс, і звучать вони дуже багатошарово та незвично. Я бачила цей бренд у магазині Ароматек вони якраз офіційно їх представляють у нас. Там зараз ще й акція класна, дарують набір мініатюр при покупці, можна спробувати кілька запахів одразу. Аромати дуже стійкі, на одязі тримаються навіть після прання, тому витрата мінімальна. Мені подобається варіант у золотому флаконі, він такий теплий і обволікаючий. Звичайно, це не бюджетна покупка, але емоції від використання того варті. Головне - не наносити забагато, бо вони реально дуже концентровані. Для вечірнього виходу або важливої події це взагалі найкращий вибір. Спробуй спочатку замовити пробник або набір, щоб зрозуміти, як розкриється на шкірі.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»