Купальники
- EcaterinaSSS
Купальники
Девочки, подскажите, какие купальники сейчас носят? Какие бренды хвалите, а какие — мимо? Я готовлюсь к поездке в Дубай — три года не отдыхали, так что настроение супер! Но, как назло, в шкафу ни одного нормального купальника: то мало, то растянулось, то старый фасон. Какие модели в тренде? Стоит ли смотреть на эти модные бикини со сборками и тонкими завязками?
- SladkayaVata
Re: Купальники
Нічого собі у вас подія.. так дійсно треба приготуватися.. Є відомі марки купальників, одягнете і будете себе відчувати королевою.. єдине що у нас тут або дорого, або якісь підробки.EcaterinaSSS писал(а): ↑16 ноя 2025, 13:04Девочки, подскажите, какие купальники сейчас носят? Какие бренды хвалите, а какие — мимо? Я готовлюсь к поездке в Дубай — три года не отдыхали, так что настроение супер! Но, как назло, в шкафу ни одного нормального купальника: то мало, то растянулось, то старый фасон. Какие модели в тренде? Стоит ли смотреть на эти модные бикини со сборками и тонкими завязками?
- XaocVselenskiy
Re: Купальники
Скажу свою думку якщо вам цікаво, гарний брендовий купальник чи сукня не просто сидять інакше, вони додають тієї самої впевненості в кожному русі, яку не дасть жодна підробка.SladkayaVata писал(а): ↑26 дек 2025, 22:36Нічого собі у вас подія.. так дійсно треба приготуватися.. Є відомі марки купальників, одягнете і будете себе відчувати королевою.. єдине що у нас тут або дорого, або якісь підробки.EcaterinaSSS писал(а): ↑16 ноя 2025, 13:04Девочки, подскажите, какие купальники сейчас носят? Какие бренды хвалите, а какие — мимо? Я готовлюсь к поездке в Дубай — три года не отдыхали, так что настроение супер! Но, как назло, в шкафу ни одного нормального купальника: то мало, то растянулось, то старый фасон. Какие модели в тренде? Стоит ли смотреть на эти модные бикини со сборками и тонкими завязками?
Щоб не переплачувати в наших бутиках і при цьому не натрапити на "репліку", я вже давно привчилася замовляти все безпосередньо з Європи чи США. Там вибір набагато ширший, та й знижки часто такі, що очі розбігаються. Якщо боїшся складнощів з доставкою, то зараз є круті сервіси, які беруть на себе всі логістичні питання. Наприклад, через https://3axid.com/ можна спокійно викупити речі в іноземних магазинах і отримати їх тут без зайвого головного болю. Це реально рятує, коли хочеться виглядати на всі сто і бути впевненою в оригінальності бренду.
Головне — заздалегідь підібрати розмірну сітку, бо у різних марок вона може відрізнятися. Але повір, воно того варте, відчуття "королеви" гарантоване!
До речі, а на який саме бренд ти зараз націлилася? Може підкажу, де на нього зараз найсолодші ціни?