Де зробити комплексне обстеження організму в Києві

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Oxigen

Де зробити комплексне обстеження організму в Києві

Сообщение Oxigen » 23 июл 2025, 15:12

Друзі, чи проходив хтось повну діагностику організму? Думаю зробити чекап, але не хочу тягати по всіх кабінетах окремо серце, печінку, шлунок. Хотілось би щось комплексне, в ідеалі без забору крові, бо погано переношу. Можливо, є якісь сучасні методи, щоб усе подивили одразу і по організмах, і по загальному стану? Цікавить саме профілактика, щоб попередити, а не лікувати.

Muras

Re: Де зробити комплексне обстеження організму в Києві

Сообщение Muras » 23 июл 2025, 15:17

Oxigen писал(а):
23 июл 2025, 15:12
Можливо, є якісь сучасні методи, щоб усе подивили одразу і по організмах, і по загальному стану? Цікавить саме профілактика, щоб попередити, а не лікувати.

Я проходила таке комплексне обстеження організму у МЦ Альтімед. Там усе робиться апаратно, без забору крові, реально зручно і швидко. Заходиш в один кабінет, підключають до діагностичної системи, і вже за 30–40 хвилин отримуєш повний звіт. Усе аналізується на основі вегетативного тестування: як працює нервова система, як реагує організм на стрес, що з токсинами, імунітетом тощо. При цьому можна виявити порушення, які ще не проявилися симптомами. У мене тоді показали перевантаження печінки, хоча я нічого не відчувала. Перевірилась і змінила режим, бо могло вилізти потім щось серйозніше.

Oxigen

Re: Де зробити комплексне обстеження організму в Києві

Сообщение Oxigen » 23 июл 2025, 15:28

Дякую! От саме це мені й потрібно було. Дуже зручно, що все в одному кабінеті, без ходіння по фахівцях. І без забору крові - це взагалі плюс, я як згадаю скільки крові відкачують за раз аж погано стає :D

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»