Накрутка статистики Інстаграм

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
marta_petrova

Накрутка статистики Інстаграм

Сообщение marta_petrova » 29 май 2025, 13:16

Хто реально пробував накручувати статистику в Інстаграмі — маю на увазі підписників, лайки, перегляди? Чи працює це зараз, чи не шкодить акаунту? Дуже цікаво, бо хочу трохи “розкрутити” свій профіль, але боюся негативних наслідків. Поділіться досвідом!

karina_best

Re: Накрутка статистики Інстаграм

Сообщение karina_best » 29 май 2025, 14:20

marta_petrova писал(а):
29 май 2025, 13:16
Хто реально пробував накручувати статистику в Інстаграмі — маю на увазі підписників, лайки, перегляди? Чи працює це зараз, чи не шкодить акаунту? Дуже цікаво, бо хочу трохи “розкрутити” свій профіль, але боюся негативних наслідків. Поділіться досвідом!
Я користувалася послугами UA-SMM https://ua-smm.com.ua/uk/nakrutka-statistiki-instagram/ — замовляла накрутку лайків і переглядів, щоб підвищити видимість своїх постів. Все відбулося безпечно й максимально органічно: статистика зростала поступово, що дуже важливо, бо Інстаграм не "помітив" різкого приросту. Мої пости почали частіше з’являтися в рекомендаціях, зросла кількість збережень і нових підписників. Для мене це був гарний поштовх, особливо на етапі запуску блогу. UA-SMM дійсно допомогли.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»