Електромобілі Volvo

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
marta_petrova

Електромобілі Volvo

Сообщение marta_petrova » 25 май 2025, 02:04

Хей! Хочу взяти собі електромобіль, думаю про Volvo. Хтось вже тестував їхні моделі? Як там із комфортом, ходом і взагалі — чи варто воно того? І чи є сенс брати через якісь спеціальні сервіси, а не просто в салоні?

Lerik

Re: Електромобілі Volvo

Сообщение Lerik » 25 май 2025, 02:52

marta_petrova писал(а):
25 май 2025, 02:04
Хей! Хочу взяти собі електромобіль, думаю про Volvo. Хтось вже тестував їхні моделі? Як там із комфортом, ходом і взагалі — чи варто воно того? І чи є сенс брати через якісь спеціальні сервіси, а не просто в салоні?
Я свого Volvo https://electro-mobility.com.ua/listing-make/volvo/ купувала через Electro Mobility, і чесно — задоволена по повній! XC40 класний, зручний і в місті, і за містом їде без проблем. Запас ходу нормальний, зарядка не займає купу часу. Салон стильний, і всі матеріали — еко, що зараз дуже важливо. З Electro Mobility все було просто: порадили, допомогли з документами, сервіс на рівні. Якщо хочеш нормальний електрокар і без клопотів — раджу звертатись саме до них.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»