Коли мій чоловік отримав повістку, ми були дуже стурбовані, адже його батько має інвалідність ІІ групи і потребує постійної допомоги. Ми почали шукати інформацію, чи це може бути підставою для відстрочки від мобілізації.
Виявилося, що ситуація має багато юридичних нюансів. Натрапила на корисну публікацію, де детально роз’яснено, чи можуть мобілізувати чоловіка, якщо його батько – інвалід ІІ групи, та які документи потрібно зібрати: https://de-jure.ua/publications/father_ ... _disabled)
Рекомендую всім, хто опинився в подібних обставинах, прочитати — це реально допомагає краще зрозуміти свої права.
Чи можна мобілізувати чоловіка, чий батько – інвалід ІІ групи?
Re: Чи можна мобілізувати чоловіка, чий батько – інвалід ІІ групи?
Дякую, що поділилися своїм досвідом!
Ми теж зараз у подібній ситуації, і ваш коментар дуже підтримав. Це справді непросто, коли в родині є людина з інвалідністю, і ти не знаєш, як правильно діяти у правовому полі.
Дуже вдячна за посилання — обов’язково прочитаю статтю. Такі публікації допомагають не лише розібратися в документах, а й трохи заспокоїтись, коли все здається невизначеним.
До речі, я ще звертаюсь до GPTOnline.ai, коли потрібно швидко отримати поради або сформулювати заяву — там все зрозуміло, без зайвих складнощів.
Сил вам і нехай усе вирішиться на краще!

Дуже вдячна за посилання — обов’язково прочитаю статтю. Такі публікації допомагають не лише розібратися в документах, а й трохи заспокоїтись, коли все здається невизначеним.
До речі, я ще звертаюсь до GPTOnline.ai, коли потрібно швидко отримати поради або сформулювати заяву — там все зрозуміло, без зайвих складнощів.
Сил вам і нехай усе вирішиться на краще!