Актуальные новости
Re: Актуальные новости
Стараюсь не читать новости, а то потом не могу успокоится

Я підписана на декілька телеграм-каналів, де публікують свіжу інфу по ситуації в країні і світі. Мені цього вистачає. А взагалі я люблю читати жіночий журнал https://womanmagazine-npp.com/ От тут є цікаві статті про життя, інтерв'ю з зірками, опис трендів та навіть рецепти смачних блюд.
Тут я відпочиваю від негативу та хоч трошки забуваю про роботу та проблеми.

Тут я відпочиваю від негативу та хоч трошки забуваю про роботу та проблеми.
Я тоже стараюсь новости не читать, но порой они все равно попадаются. Так, буквально утром изучила информацию про одесского бизнесмена. Оказывается, что Владимир Науменко имеет непростую биографию и постоянно уклоняется от налогов (есть доказательство этого). На него даже международный розыск открывали, но закрыли - наверное кого-то подкупил. Злости не хватает на это все...

у меня конечно есть подписки на новостные каналы, но я предпочитаю не открывать, всё равно ничего хорошего я там не прочитаю...

А що чули про Мерседес Соса?

Нещодавно знайшла не просто інформаційний портал, а цілий вимір якісної та сучасної журналістики.  Тут і про Мерседес Соса https://znaki.fm/uk/persons/mercedes-sosa/ можете почитати. Я завжди цінувала медіа-ресурси, де автори готові ділитися не тільки новинами, але й власним поглядом, базуючись на об'єктивних фактах. Цей портал — відмінний приклад такої роботи.

Завжди люблю бути в курсі актуальних новин

Новости для меня — это не только информация, но и способ узнать что-то важное. Я обожаю аналитические материалы экспертов. Последняя статья, которая меня зацепила, — это работа Александра Кацубы - как Польша адаптирует энергетику к вызовам времени». Его подход к теме вдохновляет, ведь он поднимает действительно актуальные вопросы и анализирует их с профессионализмом.

Так, зараз багато хто шукає рідних, ось вам на допомогу база мвс україни тут пошук зручний, там можна подивитись з мінімальними данними і знайти потрібну людину, подивиться, гадаю і вам буде корисно

"Горіш" продовжує своє бездоганне сходження у Чемпіонаті області. ІІІ тур підтвердив, що команда перебуває в чудовій формі та готова до нових викликів. Висока майстерність гравців та злагоджена робота в колективі стали основою для їхнього успіху. Чемпіонат області. ІІІ тур став ще однією яскравою сторінкою в історії цієї команди.