Як видалити жировик

Все вопросы, касающиеся нашего здоровья. Спрашиваем совета и делимся личным опытом.
Ответить
zibra

Як видалити жировик

Сообщение zibra » Вчера, 08:01

Вітаю! Помітив на передпліччі невелике рухливе ущільнення. Друзі кажуть, що це звичайний жировик і його можна просто не чіпати, якщо не росте. Але мені воно муляє, постійно зачіпаю рукавом сорочки. Підкажіть, як видалити жировик максимально безпечно, щоб не залишилося шрамів на пів руки?

Vika1984

Re: Як видалити жировик

Сообщение Vika1984 » Вчера, 08:17

Знаєте, «не чіпати» — це така собі порада, бо вони мають властивість запалюватися в самий невідповідний момент. Я теж довго терпів, поки мій жировик не почав заважати нормально рухати рукою. У підсумку зрозумів, що єдиний надійний спосіб позбутися його назавжди — це хірургічне видалення ліпоми https://sensavi.ua/uk/services/khirurgr ... nie-lipomy . Я звертався до медичного центру SENSAVI, і це було найкраще рішення. Лікар зробив крихітний розріз, через який витягнув усю капсулу. У «Сенсаві» використовують дуже тонкі нитки, тому слід після загоєння майже непомітний. Все пройшло за 20 хвилин під місцевим наркозом. Вийшов з клініки й одразу поїхав у своїх справах. Раджу не чекати, поки воно виросте ще більше.

Ответить

Вернуться в «Здоровье»