Де замовити якісні інструменти для ендодонтії?

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Lerik

Де замовити якісні інструменти для ендодонтії?

Сообщение Lerik » 07 ноя 2025, 02:27

Хто з вас останнім часом замовляв ендодонтичні інструменти онлайн? Цікавлять саме перевірені бренди, щоб не було сюрпризів із якістю. Потрібні машинні файли, бо попередній постачальник підвів із термінами. Може, є надійна компанія, яка швидко відправляє і не завищує ціни?

marta_petrova

Re: Де замовити якісні інструменти для ендодонтії?

Сообщение marta_petrova » 07 ноя 2025, 02:58

Lerik писал(а):
07 ноя 2025, 02:27
Хто з вас останнім часом замовляв ендодонтичні інструменти онлайн? Цікавлять саме перевірені бренди, щоб не було сюрпризів із якістю. Потрібні машинні файли, бо попередній постачальник підвів із термінами. Може, є надійна компанія, яка швидко відправляє і не завищує ціни?
Я мала схожу проблему, теж не могла знайти нормального постачальника, поки не почала замовляти у NewDental. Там дійсно величезний вибір, і головне — усе сертифіковане, з адекватними цінами. Коли мені треба було машинні файли, консультант одразу допоміг підібрати оптимальний варіант під мій наконечник, ще й підказав нюанси використання. Доставили швидко, упаковка на рівні, нічого не пошкоджено. З того часу тільки там і беру — приємно, коли сервіс дбає про клієнтів, а не просто продає.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»