Рукописні ікони

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
zibra

Рукописні ікони

Сообщение zibra » 23 дек 2024, 10:53

Привіт! У мене є старовинна рукописна ікона, яка дісталася від прабабусі. Вона виглядає дуже унікально, але я не можу зрозуміти, чи має вона якусь цінність. Може хтось знає, як правильно оцінити рукописні ікони, і чи є попит на такі предмети? Як зрозуміти, чи варто її зберігати чи краще продати?

Vika1984

Re: Рукописні ікони

Сообщение Vika1984 » 23 дек 2024, 11:33

Це справжня знахідка, рукописні ікони можуть бути дуже цінними, якщо вони виконані в традиційному стилі та мають старовинний вигляд. Оцінка таких предметів залежить від багатьох факторів, зокрема від віку, техніки написання та стану. Я, наприклад, звертався до антикварного дому “КОПІ”. Там є послуга куплю икони , і вони надають професійну оцінку навіть рукописним іконам. Відправив їм фото, і вони дуже швидко дали відповідь щодо вартості моєї ікони. Це зручно, адже можна дізнатися, чи має річ велику цінність, не виходячи з дому. Якщо твої ікони справді рідкісні, вони можуть мати велику вартість, тому варто звернутися до таких спеціалістів.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»