как ухаживать за проблемными зонами малыша?
Re: как ухаживать за проблемными зонами малыша?
у меня только у одного из детей было сильное раздражение и не подходили никакие салфетки, приходилось мыть только под водой.
Я виявив належну допомогу для дерматиту на цьому ресурсі. Це надзвичайно важливо, оскільки дерматит може бути досить неприємним і потребує професійної уваги. Зараз я можу отримати необхідні рекомендації та де є допомога при дерматиті від фахівців, щоб легше подолати цю проблему та повернути здоров'я та комфорт своїй шкірі.
Нашли вариант решения? Или так и нет?
Очень рекомендую вам в этом вопаросе Бепантен . Ознакомьтесь с его свойствами https://www.bepanthen.ua/ru/baby-skin/hygiene/ . Мне кажется лучше средства сейчас просто не найти, я его тоже постоянно использую во всех вопросах касающихся кожи.
Вітаю і вітаю вас на цьому новому етапі життя! Ось кілька порад щодо догляду за ніжною шкірою новонародженого:Влада писал(а): ↑05 сен 2012, 16:45готовлюсь стать мамой, хочу все узнать заранее, потом некогда будет сидеть в инете. как ухаживать за попой-писей, часто ли можно мыть с мылом, пользоваться салфетками? слышала, что между пальчиками и за ушками может гнить кожа, как обрабатывать - при необходимости или каждый раз. научите меня)
Гігієна попи і пісюна:
Мийте нечасто, але ретельно: Часте миття з милом може висушити шкіру, тому мийте область попи і пісюна під час кожної зміни підгузника або якщо дитина стала брудною. Використовуйте м'яке дитяче мило і добре промивайте водою.
Салфетки: Можна використовувати вологі дитячі салфетки, але обирайте без спирту і ароматизаторів, щоб не викликати подразнення. Переконайтеся, що дитина не має алергії на них.
Догляд за шкірою між пальчиками і за вушками:
Шкіра між пальчиками: У новонароджених шкіра між пальчиками може бути дуже ніжною і легко забруднюватися. Періодично перевіряйте і обережно витирайте область між пальчиками чистою і сухою тканиною.
Шкіра за вушками: Регулярно перевіряйте шкіру за вухами, особливо на початку, щоб не допустити скупчення вологи, яка може призвести до подразнення або грибкових інфекцій. Використовуйте м’яку тканину і обережно витирайте цю ділянку.
Загальний догляд:
Промокання: Після купання чи миття промокайте шкіру дитини м’яким рушником, уникаючи тертя.
Використання кремів і мазей: Якщо шкіра суха або має червоність, можна використовувати спеціальні дитячі креми або мазі, рекомендовані педіатром.
Обов’язково консультуйтеся з педіатром для отримання індивідуальних порад, особливо якщо у вас є конкретні питання чи занепокоєння. Бажаю вам всього найкращого і спокійного періоду підготовки до материнства!