Ребенок отстает в физическом развитии.
Re: Ребенок отстает в физическом развитии.
мне очень жаль родителей таких деток, это страшно, и не должно быть так((
-
отведите ребёнка к врачу, специалисты посмотрят на него и свой вердикт скажут, это лучше всего!
-
да рост и вес тут ни при чём, это же не отставание в физическом развитии.Синеглазка писал(а): ↑29 июл 2013, 11:56я конечно слежу за нормами, за весом, ростом. но не могу определить как ребёнок отстаёт, ведьвсе разные, кто-то крупнее, кто-то худой.
есть ли медицинское подтверждение?
а как это? у него рост или вес не дотягивает до стандартов?
-
ну к огромному сожалению, есть болезни, которые проявляются в более позднем возрасте и сразу вообще непонятно, вроде ребёнок как ребёнок а потом уже начинается отставание.
Говорити про відставання в розвитку дитини може тільки кваліфікований спеціаліст, який провів ряд спеціальних обстежень. І то, не варто одразу панікувати, ви повинні розуміти, що дитиною слід займатись, і багато різних причин через які дитина відстає в фізичному розвитку, можна виправити в дитячому віці.
Якщо ви, як мама, зауважуєте, що з розвитком дитини щось не так, тоді неодмінно зверніться до спеціалістів. Чим швидше вияснити причину затримки розвитку, то швидше почнете займатись дитиною. Пропоную відвідати офіційний сайт nestlebaby в Україні, тут знайдете чимало цікавої інформації про дітей, годування, сон та їх розвиток. Зокрема, в статті, посилання на яку я вам залишаю, є інформація про фізичний розвиток дитини до року Тут розписано все детально та по місяцях, тому будете знати на що орієнтуватись.