Хто користується Зарядною станцією Yoobao EN1200Q (https://generacia.energy/product/zarjad ... o-en1200q/)? Що можете сказати про неї? Дійсно варта своїх грошей? Також цікавить, як вона справляється зі зарядкою різних пристроїв та чи має додаткові корисні функції?
Дякую.
Зарядна станція Yoobao EN1200Q
Re: Зарядна станція Yoobao EN1200Q
За цю не знаю. Я довго обирав серед різних варіантів резервного живлення і врешті зупинився на Bluetti EB3A для використання в квартирі. Часті відключення світла змусили серйозно задуматися над тим, щоб мати компактний та надійний пристрій, здатний підживлювати основні пристрої у випадку перебоїв. Bluetti EB3A виглядає оптимальним рішенням для квартири – невелика, зручно поміщається в будь-якому кутку кімнати та забезпечує достатню потужність для зарядки різних приладів. Особливо оцінив можливість зарядки від розетки, автомобіля чи навіть сонячної панелі, що відкриває гнучкі варіанти використання. Вбудовані системи захисту від перевантаження та перегріву додають впевненості в її надійності та безпечності. Тепер із цією станцією в квартирі я відчуваю себе значно спокійніше. А ось ціна на зарядні станції Bluetti ostro.