Купівля квартири у 2025 році: хто і скільки сплачує податки?

Обсуждение последних новостей, событий и происшествий, открытий в сфере науки и техники, а также делимся свежими новостями о мире шоу-бизнеса.
Ответить
ahtydka

Купівля квартири у 2025 році: хто і скільки сплачує податки?

Сообщение ahtydka » 02 апр 2025, 10:31

Привіт, дівчата й хлопці! 🌿
Нещодавно натрапила на дуже корисну статтю для тих, хто планує купівлю або продаж квартири у 2025 році. У ній пояснюється, хто і скільки сплачуватиме податків при оформленні угоди.

Для мене це зараз актуально, бо планую купівлю житла наступного року й хочу бути готовою до всіх фінансових нюансів. Стаття справді допомогла розкласти все по поличках — без зайвої плутанини та юридичних складнощів.

Ділюсь посиланням — можливо, ще комусь стане в пригоді:https://de-jure.ua/publications/apartment_2025

O4ekkk

Re: Купівля квартири у 2025 році: хто і скільки сплачує податки?

Сообщение O4ekkk » 07 апр 2025, 14:20

Дякую, що поділилася! Для мене ця тема теж на часі — якраз почала вивчати всі нюанси, пов’язані з купівлею. Дуже зручно, що в статті все пояснено людською мовою, без складної термінології. Зберігаю собі й обов’язково перечитаю уважно. Такі матеріали — справжня знахідка, коли хочеш уникнути непередбачуваних витрат. Якщо ще натрапиш на щось подібне — буду вдячна, якщо поділишся!

Ответить

Вернуться в «Новости, события в мире»