Як видалити жировик
Як видалити жировик
Вітаю! Помітив на передпліччі невелике рухливе ущільнення. Друзі кажуть, що це звичайний жировик і його можна просто не чіпати, якщо не росте. Але мені воно муляє, постійно зачіпаю рукавом сорочки. Підкажіть, як видалити жировик максимально безпечно, щоб не залишилося шрамів на пів руки?
Re: Як видалити жировик
Знаєте, «не чіпати» — це така собі порада, бо вони мають властивість запалюватися в самий невідповідний момент. Я теж довго терпів, поки мій жировик не почав заважати нормально рухати рукою. У підсумку зрозумів, що єдиний надійний спосіб позбутися його назавжди — це хірургічне видалення ліпоми https://sensavi.ua/uk/services/khirurgr ... nie-lipomy . Я звертався до медичного центру SENSAVI, і це було найкраще рішення. Лікар зробив крихітний розріз, через який витягнув усю капсулу. У «Сенсаві» використовують дуже тонкі нитки, тому слід після загоєння майже непомітний. Все пройшло за 20 хвилин під місцевим наркозом. Вийшов з клініки й одразу поїхав у своїх справах. Раджу не чекати, поки воно виросте ще більше.