кашель

Все вопросы, касающиеся нашего здоровья. Спрашиваем совета и делимся личным опытом.
marta_petrova

Re: кашель

Сообщение marta_petrova » 25 мар 2025, 20:17

Я давно искала что-то безопасное и эффективное, и мне очень понравились средства JUST https://www.justukr.com/ru/catalog/zahi ... -i-gribkiv с хвойными эфирными маслами. Они отлично помогают при кашле – снимают воспаление, разжижают мокроту и облегчают дыхание. Особенно хорошо действует эвкалиптовое масло, а хвойные экстракты работают еще и как защита от вирусов. Применяю и для лечения, и для профилактики в холодное время года – простуды проходят намного легче!

O4ekkk

Re: кашель

Сообщение O4ekkk » 08 сен 2025, 09:33

Vigreshen писал(а):
11 окт 2017, 16:21
Порадьте щось від кашлю
Ой, як я вас розумію! 😔 Кашель — це справжнє випробування, особливо коли нічого не допомагає одразу. Зі свого досвіду можу порадити кілька речей, які мені справді допомогли:

Сироп "Проспан" – на рослинній основі, добре пом’якшує горло і допомагає при вологому кашлі.

"Синекод" – якщо кашель сухий і виснажливий, особливо на ніч. Дуже ефективний, але важливо не поєднувати з відхаркувальними засобами.

Інгаляції з фізрозчином або з "Лазолваном" – чудово очищають бронхи, особливо якщо є небулайзер.

Тепле молоко з медом і маслом – старий, але дієвий метод, особливо перед сном.

Чай з чебрецем, липою або ромашкою – натурально і корисно, допомагає зняти запалення.

І обов’язково зволожуйте повітря в кімнаті, особливо в опалювальний сезон — це дуже впливає на стан горла і слизових.

Одужуйте якнайшвидше! 💛

Ответить

Вернуться в «Здоровье»