Біль у коліні

Все вопросы, касающиеся нашего здоровья. Спрашиваем совета и делимся личным опытом.
Ответить
Janina

Біль у коліні

Сообщение Janina » 25 фев 2025, 21:29

Після травми коліна лікарі сказали, що доведеться звикати до дискомфорту. Але мені лише 35, і я не хочу миритися з болем. Можливо, хтось стикався з таким і знає хороших спеціалістів?

O4ekkk

Re: Біль у коліні

Сообщение O4ekkk » 06 мар 2025, 17:58

Біль і дискомфорт після травми коліна можуть зберігатися, але це не означає, що потрібно миритися з ними. Важливо знайти хорошого ортопеда або спортивного лікаря, який спеціалізується на відновленні після травм. У багатьох випадках фізіотерапія, індивідуально підібрані вправи для зміцнення м’язів навколо коліна, корекція навантажень і спеціальні ортези можуть значно покращити стан. Також варто розглянути методи сучасної реабілітації, такі як PRP-терапія (ін’єкції плазми крові), кінезіотейпування або мануальна терапія.

Якщо дискомфорт триває, варто отримати кілька незалежних думок від різних спеціалістів, особливо у спортивних реабілітологів або хірургів-ортопедів. Можливо, вам потрібен більш точний діагноз, наприклад, МРТ для оцінки стану суглобових хрящів і зв’язок. Не відкладайте пошук спеціалістів, адже якісне лікування та грамотна реабілітація можуть допомогти повернути комфортне життя навіть після серйозних травм.

Можу порадити крутого невролога, працює тут https://onclinic.ua/odessa

Janina

Сообщение Janina » 18 мар 2025, 22:13

нічого собі як пояснили

Aleksandra85

Сообщение Aleksandra85 » 18 мар 2025, 22:19

Я сама зіткнулася з цією проблемою, коли у дитини почали з’являтися ознаки плоскостопості. Ортопед одразу порадив не купувати готові устілки в аптеках чи магазинах, а замовляти індивідуальні – тільки вони реально враховують особливості стопи.Довго шукала місце, де роблять не просто шаблонні варіанти, а реально підбирають під конкретну ногу. У підсумку звернулася в medicasano.com.ua. Там процес досить серйозний: спочатку лікар робить повну діагностику стоп, дивиться на ходу, а потім уже виготовляють устілки саме під дитину. У нас пішло десь два тижні на все, але воно того варте. Після початку носіння дитина менше втомлюється при ходьбі, та й ортопед сказав, що це реально допоможе виправити проблему.

Ответить

Вернуться в «Здоровье»