Реабілітації після інсульту

Наши хобби и увлечения. Ищем друзей по интересам, открываем новые виды досуга.
Ответить
haweranna
Контактная информация:

Реабілітації після інсульту

Сообщение haweranna » 25 мар 2025, 22:51

Хочу поділитися своїм досвідом реабілітації після інсульту в центрі https://st-johana.com.ua/ru/uslugi/prog ... e-insulta/ "Св. Іоанна". Нещодавно моя бабуся перенесла інсульт, і ми довгий час шукали відповідний заклад для її відновлення. Вибір випав на центр св. Іоанна, і ми не пожалкували!

По-перше, вражає високий рівень професіоналізму лікарів та медичного персоналу. Кожен фахівець уважно ставиться до пацієнтів, складаючи індивідуальні програми реабілітації, що враховують специфіку стану кожного. Лікування проходить у комфортних умовах, а сучасне обладнання робить процедури більш ефективними.

По-друге, мені сподобався підхід до комплексної реабілітації. Тут не лише займаються фізичною активністю, але й приділяють увагу психологічній підтримці, що є дуже важливим після такого серйозного випробування. Бабуся почала насолоджуватися прогулянками, адже в центрі є гарна зона для відпочинку та відновлення.

По-третє, атмосферу в центрі "Св. Іоанна" можна описати як дуже доброзичливу і підтримуючу. Ми завжди могли отримати відповіді на свої запитання, а персонал завжди готовий був допомогти.

Рекомендую всім, хто шукає професійну допомогу в реабілітації після інсульту, звернутися в центр св. Іоанна. Це справжня знахідка для тих, хто прагне повернутися до нормального життя. Дякую цьому центру за їхню працю та турботу!

Изображение

Ответить

Вернуться в «Хобби и Развлечения»