только добровольцы со двора, никаких организаций извне нет.Limited писал(а): ↑06 фев 2020, 16:38а кто у вас курирует ваш двор и занимается стерилизацией?Me and you писал(а): ↑25 июл 2019, 10:29помощь оказываю посильную, и не приютам, а просто животным.
например, в нашем дворе я оплатила стерилизацию 10 кошкам.
Помощь приютам для животных
-
Me and you
Re: Помощь приютам для животных
Недавно взяли собаку из приюта - красивую, ухоженную. Никогда бы не сказала, то с приюта - наверное убежала из дому, сомневаюсь что выгнали. Она уже месяц у нас - дети привыкли. Вот мы и решили чтобы она не пропала сделать е чипирование. Я нашла клинику https://vet-call24.com.ua/uslugi/chipir ... zhivotnykh они проводят чипирование собак на дому, по договоренности приехал ветеринар, провел серьезны осмотр и убедясь в хорошем самочувствие собаки е сделали чипирование. Последствий пока не было, зато я теперь всегда знаю, где наша собака.
Дуже гарна справа — взяти собаку з притулку. Повністю підтримую ваше рішення щодо чіпування, це справді один із найнадійніших способів ідентифікації тварини. Якщо собака раптом загубиться, за допомогою мікрочіпа ветеринар або притулок зможе швидко знайти власника через базу даних. Я знаю кілька історій, коли саме чіп допоміг повернути улюбленця додому. Добре, що перед процедурою ветеринар провів огляд — це правильно, адже будь-яке втручання краще робити після перевірки стану здоров’я тварини. Сама процедура зазвичай швидка і для собаки майже безболісна, тому багато власників зараз обирають саме цей варіант. До речі, після появи собаки в домі я почав більше уваги приділяти здоров’ю та профілактиці. Частину ветеринарних препаратів зручно замовляти онлайн. Наприклад, в інтернет-магазині зоотоварів NEWVET можна знайти різні ліки та засоби для тварин, зокрема й Сималджекс (Оригінал) 80 мг, таблетки No16, який іноді призначають ветеринари для собак при проблемах із суглобами або болю. Ви молодці, що так відповідально поставилися до нової собаки. Нехай вона швидко звикає до нового дому!