Маю маленький магазин, треба ваша порада.
Не знаю, чи реально потрібна реклама, чи можна обійтись тільки “сарафанним радіо”.
Хто як просував свій бізнес - що реально працює: соцмережі, таргет, зовнішня реклама, чи якісь старі перевірені методи?
І ще цікаво: як не витратити зайве, а реально отримати клієнтів, а не просто “картинку на стіні”?
Реклама двигун торгівлі
- SladkayaVata
- XaocVselenskiy
Re: Реклама двигун торгівлі
Сарафанне радіо - річ крута, але воно працює повільно і зазвичай лише на тих, хто вже про вас знає. У мене теж є досвід з невеликим комерційним проектом, і я скажу так: солодощі - це товар імпульсного попиту. Людина не завжди планує купити коробку цукерок, поки не побачить її на вітрині або на яскравому макеті дорогою додому. Соцмережі з гарним візуалом дають охоплення, але вони не приведуть того клієнта, який просто йде повз вашу вулицю.SladkayaVata писал(а): ↑25 мар 2026, 00:00Маю маленький магазин, треба ваша порада.
Не знаю, чи реально потрібна реклама, чи можна обійтись тільки “сарафанним радіо”.
Хто як просував свій бізнес - що реально працює: соцмережі, таргет, зовнішня реклама, чи якісь старі перевірені методи?
І ще цікаво: як не витратити зайве, а реально отримати клієнтів, а не просто “картинку на стіні”?
Для локального магазину в Дніпрі критично важливо «застовпити» територію фізично. Якщо людина щодня бачить ваше нагадування перед очима, то в момент, коли їй захочеться солодкого, вона прийде саме до вас. Щоб не злити бюджет на розфокусовану рекламу, краще обирати конкретні локації поруч із точкою продажу. Подивіться, де саме розташовані найбільш прохідні білборди в Києві та області https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/billboards/kievskaya-oblasti/kiev чи в інших регіонах, щоб зрозуміти принцип вибору місця з максимальним трафіком. Правильно підібрана площина працює на впізнаваність краще за будь-який таргет, бо ви б'єте точно в ціль - у жителів вашого району.