Коли замовляла ліжко для доньки в Chado https://chado.ua/ відразу відчула турботу про дітей у деталях. Ліжко міцне, безпечне, зроблене з натуральних матеріалів, без запаху. Бортики надійні, шухляди для іграшок дуже зручні. Донька із задоволенням проводить час у кімнаті, грається та спить із комфортом.
Особливо сподобалося, що консультанти допомогли підібрати оптимальну модель і розмір під кімнату та вік дитини, уважно вислухали наші побажання. Доставка була швидкою, збірка легкою. Тепер дитяча кімната стала затишною, безпечною і практичною. Chado справді дбає про дітей і їхній комфорт.
Chado — меблі, які дарують спокій батькам
- marta_petrova
-
Aleksandra85
Re: Chado — меблі, які дарують спокій батькам
Я давно хотів придбати якісне комп’ютерне крісло, тому вирішив замовити Hator крісло. Вибір був досить великий, але саме ці крісла привернули увагу сучасним дизайном і хорошими характеристиками. Доставка прийшла швидко, все було добре запаковано. Після складання одразу відчувається, що крісло зроблене з якісних матеріалів. Воно зручне, має м’які підлокітники та гарну підтримку для спини. Під час роботи або гри можна легко налаштувати висоту та положення спинки. Тепер моє робоче місце стало набагато комфортнішим, і я дуже радий цій покупці.