Доставка квітів Дніпро

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Lerik

Доставка квітів Дніпро

Сообщение Lerik » 29 дек 2025, 02:20

Привіт! Потрібно терміново привітати подругу з важливою датою, але я зараз в іншому місті. Шукала сервіси доставки квітів, але або ціни захмарні, або доставка затягується на кілька днів. Хтось реально користувався сервісами в Дніпрі і може поділитися досвідом?

karina_best

Re: Доставка квітів Дніпро

Сообщение karina_best » 29 дек 2025, 03:10

Lerik писал(а):
29 дек 2025, 02:20
Привіт! Потрібно терміново привітати подругу з важливою датою, але я зараз в іншому місті. Шукала сервіси доставки квітів, але або ціни захмарні, або доставка затягується на кілька днів. Хтось реально користувався сервісами в Дніпрі і може поділитися досвідом?
Я нещодавно сама опинилася в такій ситуації і замовила через FLOWER-SHOP, і залишилась дуже задоволена! Доставка квітів Дніпро https://flower-shop.com.ua/ua пройшла ідеально: кур’єр приїхав точно в обумовлений час, букет був свіжий, яскравий і акуратно оформлений, а маленька листівка додала подарунку особливого тепла. Подруга була щиро в захваті, емоції живі та справжні, а я отримала величезне задоволення від того, що змогла передати свої почуття навіть на відстані. Тепер знаю, що для важливих моментів можна сміливо довіряти цей сервіс.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»