Де знайти гарний інтернет-магазин жіночих срібних прикрас?

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
marta_petrova

Де знайти гарний інтернет-магазин жіночих срібних прикрас?

Сообщение marta_petrova » Вчера, 02:15

Дівчата, порадьте, будь ласка, перевірений сайт, де можна купити гарні жіночі срібні прикраси. Хочу замовити собі щось витончене — можливо, ланцюжок, кулон або браслет. Важливо, щоб якість була гарна, справжнє срібло 925 проби, і щоб доставка була швидка. Діліться досвідом, хто вже купував онлайн.

Lerik

Re: Де знайти гарний інтернет-магазин жіночих срібних прикрас?

Сообщение Lerik » Вчера, 02:42

marta_petrova писал(а):
Вчера, 02:15
Дівчата, порадьте, будь ласка, перевірений сайт, де можна купити гарні жіночі срібні прикраси. Хочу замовити собі щось витончене — можливо, ланцюжок, кулон або браслет. Важливо, щоб якість була гарна, справжнє срібло 925 проби, і щоб доставка була швидка. Діліться досвідом, хто вже купував онлайн.
Я замовляла прикраси в Family Jewelry і можу з упевненістю сказати, що сервіс просто чудовий. Вибір величезний, усе зі справжнього срібла з пробою, акуратно запаковано й відповідає фото. Особливо сподобались жіночі прикраси зі срібла – витонченість і стиль у "Family Jewelry", вони виглядають елегантно й підходять до будь-якого образу. Замовлення оформила швидко, менеджер допоміг обрати розмір, доставили без затримок. Дуже задоволена покупкою, тепер тільки там беру срібло для себе й на подарунки.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»