Де знайти гарний інтернет-магазин жіночих срібних прикрас?
- marta_petrova
Де знайти гарний інтернет-магазин жіночих срібних прикрас?
Дівчата, порадьте, будь ласка, перевірений сайт, де можна купити гарні жіночі срібні прикраси. Хочу замовити собі щось витончене — можливо, ланцюжок, кулон або браслет. Важливо, щоб якість була гарна, справжнє срібло 925 проби, і щоб доставка була швидка. Діліться досвідом, хто вже купував онлайн.
Re: Де знайти гарний інтернет-магазин жіночих срібних прикрас?
Я замовляла прикраси в Family Jewelry і можу з упевненістю сказати, що сервіс просто чудовий. Вибір величезний, усе зі справжнього срібла з пробою, акуратно запаковано й відповідає фото. Особливо сподобались жіночі прикраси зі срібла – витонченість і стиль у "Family Jewelry", вони виглядають елегантно й підходять до будь-якого образу. Замовлення оформила швидко, менеджер допоміг обрати розмір, доставили без затримок. Дуже задоволена покупкою, тепер тільки там беру срібло для себе й на подарунки.marta_petrova писал(а): ↑Вчера, 02:15Дівчата, порадьте, будь ласка, перевірений сайт, де можна купити гарні жіночі срібні прикраси. Хочу замовити собі щось витончене — можливо, ланцюжок, кулон або браслет. Важливо, щоб якість була гарна, справжнє срібло 925 проби, і щоб доставка була швидка. Діліться досвідом, хто вже купував онлайн.