Запчастини до агротехніки

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
marta_petrova

Запчастини до агротехніки

Сообщение marta_petrova » 01 авг 2025, 02:48

Друзі, потрібна порада. Шукаю перевірений інтернет-магазин, де можна замовити якісні запчастини для агротехніки – тракторів, сівалок, культиваторів тощо. Важливо, щоб ціни були адекватні, доставка швидка, а якість не підводила. Може, хтось має досвід і може порекомендувати хороший сайт?

Lerik

Re: Запчастини до агротехніки

Сообщение Lerik » 01 авг 2025, 03:07

marta_petrova писал(а):
01 авг 2025, 02:48
Друзі, потрібна порада. Шукаю перевірений інтернет-магазин, де можна замовити якісні запчастини для агротехніки – тракторів, сівалок, культиваторів тощо. Важливо, щоб ціни були адекватні, доставка швидка, а якість не підводила. Може, хтось має досвід і може порекомендувати хороший сайт?
Я вже кілька разів замовляла і можу щиро порадити – вибирайте надійні комплектуючі для агротехніки тут – https://agroshel.com/ Це сайт компанії «АгроШел», де мені завжди допомагали підібрати потрібні запчастини, навіть коли потрібна була деталь, якої не було в каталозі – вони можуть виготовити за ескізом. Окремо хочу відзначити приємне спілкування з менеджерами та дуже швидку відправку замовлення. Якість деталей не підводила, працюють довго й без проблем. Тепер інші варіанти навіть не розглядаю.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»