Виготовлення торгових павільйонів

Консультируем друг друга. Помогаем найти выход из сложной ситуации и даем дельные советы. Не нашел ответ в других разделах? Задавай свой вопрос здесь!
Ответить
Lerik

Виготовлення торгових павільйонів

Сообщение Lerik » 17 июл 2025, 22:11

Привіт усім! Хто мав досвід замовлення торгових павільйонів або кіосків? Цікавить якість, строки виготовлення та монтажу, а також чи відповідає реальність обіцянкам виробників. Особливо шукаю відгуки про компанії, які працюють у Києві та мають гарантію на свої вироби. Буду вдячна за будь-яку інформацію.

marta_petrova

Re: Виготовлення торгових павільйонів

Сообщение marta_petrova » 17 июл 2025, 23:03

Lerik писал(а):
17 июл 2025, 22:11
Привіт усім! Хто мав досвід замовлення торгових павільйонів або кіосків? Цікавить якість, строки виготовлення та монтажу, а також чи відповідає реальність обіцянкам виробників. Особливо шукаю відгуки про компанії, які працюють у Києві та мають гарантію на свої вироби. Буду вдячна за будь-яку інформацію.
Я зверталася до компанії «РЕАЛ-БУД ГРУП» у Києві і залишилася задоволена їх роботою: виготовлення торгових павільйонів проходило швидко і якісно, при цьому використали тільки сертифіковані матеріали, що дуже важливо для довговічності конструкції; окремо хочу відзначити їх індивідуальний підхід і те, що всі мої побажання врахували, а також надійний монтаж «під ключ» — від консультації до встановлення, гарантія на вироби дала мені впевненість, що в разі чого допоможуть з обслуговуванням; ціни при цьому були цілком адекватні, тому рекомендую цю компанію всім, хто шукає відповідального і професійного виробника.

Ответить

Вернуться в «Нужен совет!!!!»